Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utakmica Lige prvaka

Stižu u Beograd i žele se osvetiti Zvezdi za poraz i incident s tenkom

Young Boys i Crvena zvezda su na začelju skupine G Lige prvaka.

Crvena zvezda - Young Boys (Foto: Afp)

Young Boys, aktualni švicarski prvak sutra gostuje kod Crvene zvezde u sklopu 2. kola grupne faze Lige prvaka, a na vatrenom gostovanju u Beogradu žele pobjedu, ali i osvetu za tenk i ostale provokacije, piše švicarski Blick.

Za to se moramo vratiti četiri godine unazad, u sezonu 2019/20. kada su ove dvije momčadi igrale play-off za plasman u grupnu fazu lige Lige prvaka. Prva je utakmica završila rezultatom 2:2 u Švicarskoj, a gotovo tjedan dana kasnije igrao se uzvrat u Beogradu.

Utakmica je ponovno završila neodlučenim rezultatom (1:1), a zbog pravila gola u gostima dalje je prošla Zvezda. Nakon utakmice uslijedilo je žestoko slavlje, igrači srpske momčadi su završili na tenku, odnosno oklopnom vozilu s navijačima, podsjeća švicarski list.

Luka Modrić i Florentino Perez u zagrljaju Nova velika afera: Optužio Real za podmićivanje sudaca prije Barce, a Pereza da je nedodirljiv divider

To je razbjesnilo švicarsku momčad koja nakon neugodnog poraza i ispadanja iz Lige prvaka nije mogla otići sa stadiona. Policija ih nije puštala s parkinga sve dok se masa navijača nije razišla:

"Bilo je dosadno čekati, naročito nakon ispadanja iz Lige prvaka, svi smo samo željeli ići kući. Sada želimo osvetu i tri boda još više", kazao je Saidy Janko koji je igrao na tom susretu za švicarsku momčad.

Dominik Livaković VIDEO Livaković oduševio turske navijače jednim potezom: "Ti si potpuno drugačiji" divider

Tvrde da to nije bila jedina provokacija srpskih navijača, tijekom utakmice neprestano su gađali novinare iz Švicarske koji su pratili utakmicu Zvezde i Young Boysa s lica mjesta.

Za kraj dodajmo da je pred gore spomenutu utakmice Zvezde i Young Boysa pred Marakanom postavljen tenk T 55 za kojeg su tamošnji mediji pisali da je zaplijenjen u Vukovaru, ali iz Hrvatske je brzo stigao demanti.

Snimku proslave na tenku možete vidjeti OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider