Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajno se snašao

VIDEO Livaković oduševio turske navijače jednim potezom: "Ti si potpuno drugačiji"

Hrvatski vratar je treću utakmicu zaredom sačuvao mrežu netaknutom.

Dominik Livaković (Foto: Afp)

Dominik Livaković vjerojatno nije mogao zamisliti bolji početak u novom klubu. Nakon što je sedam godina nosio dres Dinama, odlučio se za promjenu sredine i odlazak u Fenerbahce koji ga je dočekao raširenih ruku.

Odmah je dobio mjesto u prvom sastavu, zauzeo je svoje mjesto među vratnicama i polako osvaja srca turskih navijača, što sjajnim obranama, a što ponašanjem na terenu i van njega. 

Treću utakmicu zaredom uspio je sačuvati mrežu netaknutom, a njegov Fenerbahce skočio je na prvo mjesto prvenstvene tablice. Fanatični turski navijači u stopu prate hrvatsku jedinicu, posvećuju mu na desetke objava na društvenim mrežama, a s posljednjeg susreta izdvojili su njegovu proslavu pogotka. 

Arijan Ademi Ademi kasno ušao na Poljudu zbog čudne klauzule s Kinezima? "Meni to zvuči kao neka kombinacija" divider

Raspoloženi Livaković, s osmijehom od uha do uha, visoko je podignuo ruke prema navijačima, zapljeskao, a potom i odšetao do jednog dječaka uz sam rub terena i pružio mu ruku:

"Pogledajte Livakovićevu proslavu pogotka. Potpuno si drugačiji", napisao je jedan od navijača, a drugi oduševljeno istaknuo koliko je Livaković sretan nakon drugog pogotka Fenerbahcea.

Livakovićevu proslavu pogotka možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider