Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pretrpio teške ozljede

Stižu ohrabrujuće vijesti nakon strašne nesreće, supruga vratara PSG-a potvrdila: "Komunicira s nama"

Sergio Rico, vratar PSG koji je teško stradao pri padu s konja, dobro se oporavlja.

Sergio Rico (Foto: Afp)

Iz Španjolske stiže ohrabrujuće vijesti. Sergio Rico, vratar PSG-a koji je zaradio teške ozljede glave pri padu s konja i završio na intenzivnoj njezi, dobro se oporavlja.

Već mjesec dana leži na intenzivnoj njezi, pod strogim nadzorom liječnika u seviljskoj bolnici, ali naziru se bolji dani, otkrila je njegova supruga Alba Silva.

"Oporavlja se. Sergio komunicira s nama i sve nas zove po imenu, prepoznaje nas", rekla je njegova supruga, koja se nada da će Rica uskoro otpustiti s intenzivne njege.

Luka Modrić Realova legenda otkrila hoće li Modrić ostati u reprezentaciji: "Jako je uzbuđen" divider

Španjolski vratar još uvijek ne može govoriti, s obitelji komunicira pomoću gesta, no samo je pitanje vremena kada će mu se vratiti govor. Ipak, njegova obitelj pretpostavlja da se Rico ne sjeća nesreće i da uopće ne zna zašto se nalazi u bolničkom krevetu.

"Mislim da ne zna, ali još uvijek ne možemo znati dok on ne progovori. Trudimo se da bude dobro, da bude miran dok smo zajedno", rekla je Alba Silva.

Blerta Dajaku i Leonie June FOTO Djevojka i majka novog igrača Hajduka plijene pozornost: "Tako smo sretni što smo ovdje" divider

Prije nekoliko tjedana španjolskog vratara probudili su iz kome.

"Nastavljamo malim koracima naprijed. Otvorio je oči, pri svijesti je, prepoznao je svoje bližnje i komunicirao s njima gestama. Malo-pomalo, morate biti strpljivi", zaključila je njegova supruga.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider