Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Čeka se odluka

Realova legenda otkrila hoće li Modrić ostati u reprezentaciji: "Jako je uzbuđen"

Hrvatski kapetan Luka Modrić donijet će odluku ostaje li u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Ono što je tjednima bilo najavljivano konačno je dobilo službenu potvrdu - Luka Modrić potpisao je novi ugovor s Real Madridom. Ostat će još najmanje godinu dana u Kraljevskom klubu, a sada svi nestrpljivo iščekuju još jednu objavu - hoće li ostati u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji?

Pred završnicu Lige nacija hrvatski je kapetan otkrio novinarima da je donio odluku o svojoj budućnosti među Vatrenima, ali da ne misli o tome još pričati, kazao je u ekskluzivnom razgovoru za Novu TV nakon finala protiv Španjolske.

Odlučio je pričekati povoljan trenutak, a kada se slegnu emocije, javno će objaviti odluku koju svi toliko željno iščekuju. Iako je zagazio u 38. godinu života, kapetan ni najmanje ne posustaje za mlađim kolegama u reprezentaciji.

Štoviše, svojom trkom i zalaganjem primjer je mlađima, a požrtvovnošću u hrvatskom dresu je, po tko zna koji put, pobrao lovorike svjetske nogometne javnosti.

Blerta Dajaku i Leonie June FOTO Djevojka i majka novog igrača Hajduka plijene pozornost: "Tako smo sretni što smo ovdje" divider

Svi su svjesni da se njegovo vrijeme u reprezentaciji bliži kraju, no navijači bi ga rado gledali u hrvatskom dresu još neko vrijeme, barem na Euru koji se sljedećeg ljeta igra u Njemačkoj.

Da bi to zaista moglo biti tako, dometnuo je Peđa Mijatović, legendarni nogometaš madridskog Reala, koji se dotaknuo Modrićeva ostanka u reprezentaciji.

"Luka Modrić neće napustiti hrvatsku reprezentaciju. Jako je uzbuđen što će igrati na Euru 2024. Real Madrid mu je prioritet, a zatim Hrvatska i Euro", kazao je u emisiji El Larguero.

Dakako, za službenu potvrdu treba pričekati Modrićevu objavu, ali svi se skupa nadamo da će to zaista tako biti...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider