Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pola posla odrađeno

Ristovski: ''Pokazali smo što je Dinamo! Kod nas se stvari ne cijene i brzo zaboravljaju''

Stefan Ristovski i Marko Bulat osvrnuli su se na slavlje Dinama protiv Betisa 0:1 u 16-ini finala Konferencijske lige.

Petković i Ristovski (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Dinamo je slavio 0:1 protiv Betisa u 16-ini finala Konferencijske lige, čovjek odluke je bio Bruno Petković koji je u 76. minuti susreta sigurno pospremio 11-erac u mrežu Silve.

Sjajno su se Modri prilagodili Betisu, strpljivo čekali i dočekali svoju priliku. Andalužani su najbliže bili pogotku u 88. minuti susreta kada je Willian Jose zatresao vratnicu iz slobodnog udarca.

Nakon utakmice pred kamere Arenesport stali su Stefan Ristovski i Marko Bulat.

Slavlje igrača Dinama Karmička pobjeda Dinama: Petkoviću je zapisano da prvi sruši Španjolce divider

''Emocije, velika pobjeda. Drago mi je da su svi vidjeli, cijela Hrvatska što znači Dinamo na ovim prostorima. Pokazali smo karakter, no ništa nije gotovo, na pola smo puta, idemo po prolaz'', rekao je Ristovski pa dodao:

''Odlična utakmica s naše strane, izgledali smo čvrsto, prekidali smo njihove kontre. Dobro su tehnički potkovani, imali smo zaista dosta prilika, kontranapada'', istaknuo je.

Ova pobjeda je velik vjetar u leđa za nastavak sezone.

''Mislim da Dinamo igra niz godina u Europi, kod nas se stvari vrlo malo cijene i brzo zaboravljaju. Drago mi je da smo pokazali što Dinamo znači u Hrvatskoj. Nastaviti ćemo raditi i šutjeti, teren je najbolji pokazatelj'', zaključio je Makedonac.

''Negdje nam zapinje u domaćoj ligi''


''Velika pobjeda za sve Hrvate koji navijaju za Dinamo, stvarno smo presretni. Imali smo velik motiv da sami sebi dokažemo da smo vrijedi. Negdje nam zapinje u domaćoj ligi, ali htjeli smo pokazati na velikoj pozornici da smo dobra momčad. Na pola puta smo, ne treba se puno veseliti'', rekao je Marko Bulat.

Betis - Dinamo 0:1 Povijesna pobjeda Dinama: Iz 10. pokušaja prvi put slavili u Španjolskoj! divider

''Defanzivno smo odigrali sjajno, trkački smo se potrošili. Oni su vrhunska momčad, naravno da će stvoriti par šansi. Muški smo odigrali i ostavili srce na terenu'', dodao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider