Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će jedinica, ali...

Stav kladionica: Osijek će pobijediti, ali Bugari idu dalje

Večeras se u Gradskom vrtu igra uzvratni susret drugog pretkola Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Osijeka s početkom u 20:45 večeras u svom Gradskom vrtu igraju uzvratnu utakmicu drugog pretkola Europske lige.

Protivnik im je CSKA Sofija, a prvi dvoboj, odigran prije tjedan dana u Bugarskoj, završio je pobjedom domaćina od 1:0.

Osječanima za prolaz u treće pretkolo treba dakle pobjeda od najmanje dva gola razlike ili da večeras poslije 90 minuta bude 1:0 pa se ode u produžetke i/ili penale.

Počinje najjača druga liga na svijetu: Maraton u kojem Bilić nema pravo na kiks Championship 2019./2020. (Foto: Football.London) Championship 2019./2020. (Foto: Wikipedia) Championship (Foto: Facebook)

Šanse Osijeka i CSKA na interesantan način procjenjuju kladionice.

Bookmakeri su koeficijente postavili tako da je Osijek favorit za pobjedu u utakmici, dok Bugarima daju više izgleda za prolazak dalje.

Jedinica na Osijek kreće se uglavnom oko 1.85, koeficijent na neriješeni ishod je 3.80, a pobjeda Bugara honorira se sa čak 5.00.

No kad je u pitanju prolaz, situacija je dosta drukčija. Koeficijent na prolaz Osijeka je 2.00-2.05, a na Bugare 1.70.

Iz ovakvo postavljenih koeficijenata da se iščitati da bookmakeri sasvim realnim drže mogućnost da večerašnji ogled u Gradskom vrtu završi rezultatom 2:1 ili 3:2, što bi značilo da će Bugari proći dalje na temelju pravila gola u gostima.

PSG ima prijedlog za rješenje krize: Evo što nude Neymaru i što traže od Barcelone! Nasser Al-Khelaifi i Neymar (Foto: AFP) Lionel Messi, Neymar, Dani Alves i Luis Suarez (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Neymar (Foto: AFP) +3 Predsjednik PSG-a i Neymar (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider