Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"luka ima moći superheroja"

Srbi zabrinuti uoči povijesne utakmice koja im donosi Euro i skupinu s Hrvatskom

Srbija i Škotska idućeg četvrtka igraju za plasman u skupinu D Europskog prvenstva idućeg godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Idućeg četvrtka Srbija će u Beogradu dočekati Škotsku, u utakmici koja za ulog ima plasman na Europsko prvenstvo iduće godine, te donosi skupinu s Hrvatskom, Engleskom i Češkom.

Jedna od najvećih uzdanica Srbije u napadu Luka Jović ponovno je postao nevidljiv u redovima Real Madrida, što je izazvalo nezadovoljstvo kod naših istočnih susjeda.

"Jović ima moći superheroja: Postao je nevidljiv Zidaneu", piše tamošnji Blic.

gol expired Hezonja se ponovno narugao hrvatskoj reprezentaciji i izborniku, pa dobio ekspresni odgovor iz Saveza divider

Trener Real Madrida Zinedine Zidane je prije mjesec dana rekao da je želio zadržati Luku Jovića u momčadi i da ga je osobno tražio da ostane, odnosno ne ide na posudbu.

No, u posljednja četiri kola Jović je zacementiran na klupi za pričuvne igrače, što posebno brine naše susjede, koji će imati priliku po prvi se put plasirati na Europsko prvenstvo.

Osjeti se nervoza Srbije uoči velike utakmice protiv Škotske idućeg četvrtka s početkom u 20:45. Pobjednik tog dvoboja ide u skupinu D Eura, u kojem čekaju Engleska, Hrvatska i Češka.

gol expired Pogledajte sučeljavanje Hrgovića i čovjeka koji je izdržao 12 rundi protiv bivšeg izazivača za titulu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider