FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"svi pričaju isto..."

Pogledajte sučeljavanje Hrgovića i čovjeka koji je izdržao 12 rundi protiv bivšeg izazivača za titulu

Filip Hrgović sučelio se s bivšim sparing partnerom Rydellom Bookerom uoči subotnjeg okršaja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U noći sa subote na nedjelju Filip Hrgović tražit će svoju 12. profesionalnu pobjedu u meču protiv Rydella Bookera (39), svog najvećeg iskušenja u dosadašnjoj karijeri.

Riječ je o boksačku koji u karijeri ima 26 pobjeda i svega tri poraza, te nijednom nije izgubio prekidom, samo i isključivo sudačkom odlukom.

Njih dvojica odradila su u četvrtak navečer sučeljavanje, na kojem su im novinari postavili i nekoliko pitanja. Novinare je zanimalo što Booker, inače bivši sparing partner hrvatskog boksača, misli o prijetnjama Hrgovića da će mu nanijeti prvi poraz nokautom u karijeri.

"Svi pričaju isto dok ne uđu u ring. Znam što me čeka i znam Filipa. Bio sam mu glavni sparing partner jednom prigodom u Miamiju. Da budem iskren, u Miami sam tada otišao više kako bih tulumario, ali ovo sada je posao i definitivno sam u formi. Kada smo sparirali, obojica smo imali svojih trenutaka. Znam što mogu očekivati", kazao je Booker.

U posljednjem meču i porazu od Kubrata Puleva američki boksač se uglavnom branio i preživljavao, pa je novinare zanimalo hoće li i ovoga puta biti tako.

gol expired Hezonja se ponovno narugao hrvatskoj reprezentaciji i izborniku, pa dobio ekspresni odgovor iz Saveza divider

"Definitivno neće. Promijenio sam cijeli tim, sve što sam radio. Ne želim da ispadne kao da nemam poštovanja prema bivšim trenerima, ali onaj posljednji je bio strogo defanzivni, a ja nisam takav", otkrio je američki boksač.

Hrgović je najprije odgovorio na pitanje čega se najviše sjeća sa sparinga s Bookerom.

"Mogu reći da je vješt borac i da ima dobru tehniku. No, jedno je kada pored sebe imate još nekoliko boraca koji su se izmjenjivali u ringu i išli na mene, a nešto sasvim drugo je kada cijelo vrijeme morate ići protiv mene sami."

* Koliko ti je važna ne samo pobjeda, već i prekid?

"Mi smo prijatelji. Dobro smo se provodili u Miamiju, ali u subotu to više nećemo biti. Želim ga završiti, a onda ćemo od nedjelje ponovno biti prijatelji. Imao je dobar nastup protiv izazivača za svjetsku titulu Kubrata Puleva. Uzeo je par rundi i otišlo je sve do sudačke odluke. No, ja želim poslati jasnu poruku i zaustaviti ga u ovoj borbi", samouvjereno je rekao Hrgović pa dao svoju prognozu;

"Ne mogu predvidjeti što će se točno dogoditi, u kojoj će rundi pasti, ali znam da ću pobijediti. To je sigurno", zaključio je Filip.

Kreće KK Dinamo - 2 Novi Dinamo u Zagrebu je veliki hit: "Ljudi će brzo shvatiti o kako velikom projektu se radi" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider