Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razmirice u susjedstvu

Srbi pet sati bili "zarobljeni" na aerodromu, Piksi žestoko odbrusio novinarima: "Ovo ste čekali, izvolite, pljujte"

Srbija se nakon ispadanja s Europskog prvenstva vratila u Beograd.

Dragan Stojković Piksi (Foto: Afp)

Srbija se nakon ispadanja s Europskog prvenstva, kao posljednjeplasirana momčad skupine C, vratila u Beograd, a tamo je izbornika Dragana Stojkovića Piksija dočekala svita novinara s teškim pitanjima.

Samo 24 sata nakon mršavog remija protiv Danske (0:0), u susjednim se medijima pojavila informacija o pobuni unutar srpske reprezentacije. Navodno su Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović i braća Milinković-Savić poručili kako više neće igrati za reprezentaciju, sve dok je Piksi izbornik:

"Pa to pitaj njih, čovječe, kad vidim službenu izjavu, takve informacije i dezinformacije ne želim komentirati. Stvarate probleme tamo gdje ih nema. Razumijem medije, ovo je idealna prilika – čekali ste neuspjeh, izvolite, udarajte, pljujte, vrijeđajte. Svi ste to čekali, nećemo se lagati", kazao je Piksi kojem su sprema otkaz.

To je najavio i srpski predsjednik Aleksandar Vučić, ali otkaz se sprema i Jovanu Šurbatoviću iz Saveza kojem je pak presudila afera s hrvatskim avionom koja je podignula veliku prašinu u susjedstvu.

Okupljeni novinari su pitali Piksija je li ostavka moralan čin u ovom trenutku, na što je on samo kratko dobacio:

"Sljedeće pitanje."

Dodajmo kako su srpski nogometaši bili "zarobljeni" čak pet sati u minhenskoj zračnoj luci, zbog vremenskih neprilika u Beograd su stigli tek nešto prije ponoći.

Euro 2024. Poznati svi sudionici osmine finala Eura, evo kako izgleda kostur i kad se igraju utakmice divider

Ivan Bilić i Nikola Kalinić Hajduk priprema dvije transfer bombe koje će raspametiti navijače: Jedan je trebao u Dinamo? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider