Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cure glasine

Pobuna u Srbiji nakon debakla na Euru: Četiri zvijezde ne žele igrati za reprezentaciju, evo što je razlog

Cure glasine o raskolu u srpskoj nogometnoj reprezentaciji nakon Eura.

Nogometaši Srbije (Foto: Afp)

Nakon mršavog remija protiv Danske (0:0), Srbija je okončala nastup na Europskom prvenstvu kao posljednja momčad skupine C.

Na žalost susjeda, odmah su počele curiti informacije o novom raskolu unutar reprezentacije. Navodno su Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić i njegov brat Vanja izjavili da neće igrati za reprezentaciju, sve dok je Dragan Stojković Piksi izbornik.

To se moglo pretpostaviti od kapetana Tadića koji je teško podnio činjenicu da je protiv Engleske dobio samo pola sata. Svoje nezadovoljstvo izrazio je pred kamerama, a isto je ponovio i nakon utakmice protiv Danaca. Za primjer kako se reprezentacija treba odnositi prema svom kapetanu, uzeo je Hrvatsku i Luku Modrića.

Što se pak tiče Mitrovića, čini se da je saudijski nogomet utjecao na kvalitetu njegove izvedbe, jer kako tvrde srpski mediji nije ni blizu onog igrača kakvog su ga navikli gledati. Također, javnost smatra da njegovo mjesto treba preuzeti Dušan Vlahović.

S braćom Milinković-Savić se solidarizirao i Predrag Rajković, jedan od rijetkih koji je zaslužio pohvale za nastup na Europskom prvenstvu, piše B92.

Dušan Tadić Srpski kapetan na rubu suza nakon ispadanja s Eura: "Evo, gledam Hrvatsku i Modrića..." divider

Danny Makkelie Makkelie razljutio legendarnog Vatrenog: "Osjećamo se prevareno. Ako je doista policajac, onda je vrlo loš..." divider

Luka Modrić VIDEO Vatreni se vratili u Hrvatsku, Modrić izazvao oduševljenje navijača: ''Emocije se nisu baš slegle'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider