Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet digao buru

Srpski kapetan na rubu suza nakon ispadanja s Eura: "Evo, gledam Hrvatsku i Modrića..."

Srpski kapetan Dušan Tadić nije skrivao razočarenje nakon ispadanja s Eura 2024.

Dušan Tadić (Foto: Afp)

Srbija i Danska odigrali su utakmicu bez golova (0:0) u susretu 3. kola, tako da su natjecanje završili natjecanje na posljednjem mjestu skupine C Europskog prvenstva.

Srpski kapetan Dušan Tadić je bio na rubu suza zbog takvog ishoda, no jedna stvar ga je posebno razočarala:

"Kako je ovo teško. Mislim da sam zaslužio bolji tretman kako bih mogao pružiti više da pružim ekipi zato što sam ja timski igrač i želim pomoći momčadi. Nisam ja važan u ovoj priči, važno je što donosiš na terenu", kazao je razočarani Tadić koji je digao veliku buru u susjedstvu nakon prve utakmice protiv Engleske.

Tada je dobio samo posljednjih sata na terenu, iako je vođa i kapetan momčadi, što mu baš i nije svidjelo. Zbog toga je javno očitao bukvicu izborniku Draganu Stojkoviću Piksiju poručivši mu da je najbolji igrač momčadi, te da je zaslužio igrati od prve minute:

"Tu utakmicu nisam počeo, bilo mi je krivo, ali nisam ja važan. Na poluvremenu je rečeno ulazite ti i Ilić, dajem pun gas i taman da ću ući u igru, a kaže mi da ulazi samo Ilić, a ti odmori. Nisam želio nikoga uvrijediti, možda to nekome zvuči arogantno, ali sam samo htio preuzeti odgovornost na sebe i da nekome dam primjer."

Za kraj osvrnuo se na Hrvatsku i kapetana Luku Modrića:

"Mislim da sam igrao više, da bih mogao dati više. Odluka je takva, moram je poštovati. Gledam Hrvatsku, Modrić je tri godine stariji od mene, a skoro svaku utakmicu je na terenu. Igram koliko treba igrati, koliko mi kažu, i ja ću to poštovati", zaključio je.

Nogometaši Srbije Srbija bizarno eliminirana: Ovo se u povijesti Eura nije dogodilo nikome! divider

Nogometaši Srbije Srbija bizarno eliminirana: Ovo se u povijesti Eura nije dogodilo nikome! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider