Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izazvalo ljutnje

Srbi otkrili koliko su platili let spornim hrvatskim avionom na Euro u Njemačku

Srpska javnost kritizirala je potez njihova nogometnog saveza zbog leta u hrvatskom avionu. Naime, nogometaši Srbije na Euro u Njemačku putovali su zrakoplovom hrvatske kompanije, sve to pred očima Aleksandra Vučića, koji je bio izrazito razočaran tim potezom tamošnjeg saveza.

Nogometaši Srbije (Foto: Screenshot/Instagram)

Reprezentacija Srbije ispala je u grupnoj fazi Europskog prvenstva u Njemačkoj. Zabilježili su poraz od Engleske te remije sa Slovenijom i Danskom, što na kraju nije bilo dovoljno za plasman u osminu finala.

Atmosfera u taboru reprezentacije Srbije i ovaj put nije bila bajna.

Prema pisanju Kurira, Dragan Stojković dobit će otkaz nakon bolnog razočaranja, a otkaz je uručen tajniku Srpskog nogometnog saveza Jovanu Šurbatoviću, kojemu je presudila afera avion…

Naime, nogometaši Srbije na Euro u Njemačku putovali su zrakoplovom hrvatske kompanije, sve to pred očima Aleksandra Vučića, koji je bio izrazito razočaran tim potezom tamošnjeg saveza.

Kako je saznao Telegraf, Sprski nogometni savez let od Beograda do Münchena platio je 48.500 eura. To je bila cijena za jedan smjer jer su se nogometaši Srbije vratili domaćom kompanijom AirSerbia.

Dragiša Binić Legenda Crvene Zvezde otkrila gdje je pošlo po krivu za Srbiju na Euru: "Ušli smo u pogrešan avion..." divider

Srbija Vučić zagrmio, padaju redom u srpskom savezu, hrvatski avion je presudio? divider

Edin Džeko Turci pišu - sve je dogovoreno: Edin Džeko odlučio gdje će igrati sljedeće dvije godine divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider