Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odabrao je

Turci pišu - sve je dogovoreno: Edin Džeko odlučio gdje će igrati sljedeće dvije godine

Edin Džeko trebao bi potpisati ugovor s Hajdukom na dvije godine, prenose turski mediji.

Edin Džeko (Foto: Profimedia)

Nogometni Euro gotov je za Hrvate, Vatreni su svoje odradili u Njemačkoj, a sad je vrijeme za povratak na domaća zbivanja.

Konkretno, na transfere domaćih klubova, a turski mediji pišu da je Hajduk odradio jedan veliki. Edin Džeko navodno je odlučio pristupiti Hajduku na sljedeće dvije sezone.

Fabian Ruiz Dnevnik jednog fantazista (15): Prošla je osmine finala polovica, u bodovima prednjače i dalje ista lica divider

Gareth Southgate Englezi su prošli dalje, ali za to je najmanje zaslužan katastrofalni Southgate divider

Turski Fotospor prenosi kako je odlučio potpisati dvogodišnji ugovor na Poljudu iako ima važeći ugovor s Fenerom, kao i unosnu ponudu iz Saudijske Arabije. Dodaju kako je odlučio parafirati ugovor s Bijelima kako bi bio bliže svojim ulaganjima u Lijepoj Našoj.

Također, želi biti bliže obitelji u Sarajevu i držati svoje poslove u Dalmaciji na oku. Dijamant ima nekretnine i restoran u Splitu i Dubrovniku.

Engleska - Slovačka FOTO Na utakmici Engleske osvanula zabranjena zastava zbog koje je UEFA žestoko kaznila Srbiju divider

Dani Olmo VIDEO Dinamo zadovoljno trlja ruke! Dani Olmo zapečatio gruzijsku sudbinu, smiješi mu se transfer karijere divider

"Džeko planira igrati još dvije godine, a poslije nogometne karijere planira se baviti biznisom, a ne nogometom. Gotovo sva njegova poslovna ulaganja su u Hrvatskoj", pišu Turci.

Teško je reći kad bi do samog čina konačno moglo doći jer ima važeći ugovor s klubom iz Istanbula, ali očekuje se da bi se to moglo dogoditi u sljedećih nekoliko dana.

Jude Bellingham Svi su razapeli Bellinghama, ali on tvrdi da neumjesna gesta nije bila upućena Slovacima divider

Bellingham i Rice VIDEO Sramotno ponašanje engleskih zvijezda: Gestikulacije navijačima, sukob sa slovačkim trenerom… divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider