Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SRBIJA NE IDE NA EURO

Srbi jadikuju nakon poraza za Euro: ''Hrvati nam se rugaju i provociraju nas''

Srbi tuguju nakon poraza za Euro.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cijela Srbija od jučer tuguje nakon utakmice protiv Škotske. Nogometna reprezentacije Srbije izgubila je na penale od Škota za plasman na Europsko prvenstvo iduće godine.

Srbi su najavljivali da su veliki favoriti i da sigurno pobjeđuju Škote, koji su pokazali da su jako opasni i na kraju zasluženo slavili.

gol expired Škotska slavi svoje heroje nakon slavlja u Beogradu: "Pogodite tko se vratio? 23 godine patnje..." divider

Srbija je tako ostala bez još jednog velikog natjecanja, na Euru nije bila dugih 20 godina, a da je sinoć pobijedila, igrala bi s Hrvatskom u Glasgowu.

Srpski mediji jako žale zbog poraza i dugo će ga pamtiti, tko zna kada će im se opet pružiti takva prilika. Tamošnji mediji prenijeli su i reakcije hrvatskih medija nakon šokantnog poraza, a ističu da se utakmica Srbije i Škotske pozorno pratila u Hrvatskoj jer su viceprvaci svijeta čekali protivnika u skupini D Europskog prvenstva.

''Hrvati nam se rugaju'', ''Hrvati nas provociraju'', samo su neki od naslova srpskih medija koji su prenijeli reakcije Hrvata na poraz Srbije.

"Volio bih da vam mogu reći konkretno što se dogodilo, ali kad prespavamo noć, sve će biti jasnije. Istini za volju, ono što smo radili u prvom poluvremenu i ne može donijeti rezultat. A kasnije, kad smo ga trebali loviti, mnogo je teže. Pogledala nas je sreća da dođemo do izjednačenja, ali tih 30 dodatnih minuta bilo je malo da ostvarimo što smo htjeli. Penali su rulet", rekao je izbornik Srbije Ljubiša Tumbaković pa dodao:

"U rujnu smo nagovijestili mogućnosti, u listopadu potvrdili, a kad je to trebalo potvrditi i na ovoj stepenici, onda nismo ništa napravili", zaključio je Tumbaković.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider