Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potvrdio di marzio

Novi šok u Hajduku: Tudor dobio Juventusov poziv i - prihvatio!

Nakon što je poznati talijanski novinar Gianluca Di Marzio potvrdio da Igor Tudor postaje novi pomoćnik Andree Pirla u Juventusu, čeka se reakcija splitske momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je novu sezonu otvorio pobjedom protiv Istre 1961, istina nešto težu od očekivane, Hajduk bi već danas mogao ostati bez trenera. Nije u pitanju smjena Igora Tudora, već njegov odlazak u ni manje ni više nego redove svog bivšeg kluba Juventusa, gdje će biti jedan od pomoćnika novog trenera Andree Pirla.

Odlazak u stručni stožer Juventusa bit će velika čast za Tudora, a da ga u svom timu želi Andrea Pirlo, dovoljno govori o njegovu ugledu u najtrofejnijem talijanskom klubu koji već gotovo deset godina neumorno dominira talijanskim nogometom.

gol expired Igor Tudor napušta Hajduk: "Rekao je da Pirlu. Sada se mora osloboditi od kluba" divider

S druge strane, Tudorov odlazak nakon samo jednog kola u prvenstvu bio bi svojevrstan bijeg iz njegova prvog kluba u kojem je suočen s kritikama na račun igre i rezultata.

No na Poljudu je unatoč petom mjestu u prošloj sezoni, što je bio jedan od najgorih rezultata otkad je HNL-a, dobio podršku uoči nove sezone i njegov će odlazak biti veliki udarac za Hajduk, bez obzira na to što se njegovi kritičari s tom konstatacijom ne bi složili.

Tudor je osim Hajduka u karijeri vodio Udinese, Galatasaray, PAOK i Karabukspor.

Stipe urla na novinare Stipe do suza nasmijao novinare i MMA fanove diljem svijeta: Suprugu okrivio za brkove divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider