FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"je*ena si pušiona"

Stipe do suza nasmijao novinare i MMA fanove diljem svijeta: Suprugu okrivio za brkove

Stipe Miočić imao je spreman urnebesan odgovor nakon pitanja novinara kako je bilo ostvariti najveću pobjedu karijere bez fanova u dvorani.

Stipe urla na novinare (Foto: GOL.hr)

Nakon što je oduševio MMA fanove u oktogonu u glavnoj borbi UFC 252 eventa u Las Vegasu, u kojoj je obranio naslov teškaškog prvaka protiv Daniela Cormiera, Stipe je napravio isto i na konferenciji za novinare.

Bio je sjajno raspoložen i duhovit kao nikada do sada. Šalio se s novinarima, urlao na njih i prijetio stanovitom Kevinu da će ga prebiti ako mu nastavi dobacivati s*anja. Sve u šali, naravno.

gol expired Nakon najveće pobjede u karijeri oglasio se Stipe Miočić: "Vraćam se svom najtežem suparniku" divider

Možda i najduhovitiji odgovor koji je ponudio bilo je nakon pitanja kako mu je bilo ostvariti najveću pobjedu karijere pred praznim gledalištem, odnosno bez navijača.

CIJELA BORBA STIPE MIOČIĆA I DANIELA CORMIERA

"Obično mi netko kada izlazim iz dvorane dobaci: 'je*ena si pušiona'. Bilo je lijepo ne čuti nešto takvo ovog puta", odgovorio je Stipe.

U završnoj fazi presice za mikrofon se izborio jedan novinar s brkovima, a prva Stipina reakcija bila je:

Daniel Cormier uoči četvrte runde Poznati nalazi Cormierovog pregleda oka u bolnici: Stipe i sudac se javno ispričali divider

"Pozdrav, gospodine. Lijepi brkovi."

"Hvala, Stipe. Imam pitanje, što se dogodilo s tvojima? Imao si lijepe brkove", odgovorio je novinar.

"Znaaaam. Za to je kriva supruga. Znaš što, ponovno ću ih pustiti. Mogu raditi što želim jer sam alfa-mužjak u kući. Nisam zapravo, ali pokušat ću ih ponovno uzgojiti."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider