Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"bolji smo nego ranije"

Sportski direktor Hajduka odgovorio na goruće pitanje: "Kakva je situacija s Ohandzom"?

Nakon službenog završetka prijelaznog roka u Hrvatskoj, sportski direktor Hajduka komentirao je odrađeni posao uoči završnice sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sportski direktor Hajduka Mario Branco iskazao je zadovoljstvo odrađenim u prijelaznom roku, te je odgovarao na pitanja novinara, nakon što je završio njegov četvrti prijelazni rok otkako je šef struke "bijelih", prenosi Slobodna Dalmacija.

"Mišljenja sam da je odrađen dobar posao Izgubili smo Ercega kojeg smo prodali, te krilne igrače Pešića, Šehića i Jandreka, ali smo nadoknadili sve to i popunili momčad", smatra Branco.

"Mislim da smo stvorili ekipu koja je više uravnotežena nego ranije, bolje balansirana i trener Kopić ima više riješenja na dispoziciji. Vratili smo neke bivše igrače, Caktaša i Tičinovića, te kupili A reprezentativce svojih zemalja kao što su Gyurcso i Filip".

* Kako komentirate dovođenje Tičinovića?

"O njemu razmišljamo još od prosinca, a posegnuli smo za njim jer može igrati na više pozicija. Plan je da bude na desnom beku s Juranovićem, onda Tudor može konkurirati za svoju prirodnu poziciju krila", otkrio je sportski direktor Hajduka.

Najveća je intriga produženje ugovora Ohandze.

"S Franckom imamo vrlo dobru profesionalnu konkurenciju i on ima ponuđen ugovor koji je "top salary". Tražio je vremena da odluči i ja ga razumijem, treba konzultirati i obitelj. On je već treću godinu u Hajduku i mi mu nudimo ugovor na dvije godine. Bit će Hajduka i nakon Ohandze, ali mi imamo dobre šanse da ga zadržimo. Nećemo ga pritiskati. Toliko dobro igra da ćemo ga čekati sve dok ne prelomi odluku u sebi.

U nedjelju Hajduk očekuje najveći derbi hrvatskog nogometa, ogled protiv Dinama.

"Naš protivnik je u komfornoj situaciji, ima veliku prednost. Na nama je da odigramo što bolje možemo", zaključio je Branco.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider