Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
debitirao sa 16

Dijete Hajduka vratilo se kući: Mario Tičinović novi je igrač Bijelih

Mario Tičinović stigao je na posudbu u Hajduk do kraja sezone s opcijom kupnje.

Mario Tičinović (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL(

"U bijeli dres se nakon šest godina vraća Mario Tičinović. Dvadesetšestogodišnji desni branič stigao je na posudbu do kraja sezone (s opcijom kupnje) iz belgijskog Lokerena", stoji na klupskoj stranici Hajduka.

Tičinović je prošao cijelu omladinsku školu Hajduka, a za Bijele je debitirao 14. svibnja 2008. godine u Kup utakmici protiv Dinama s navršenih 16 godina i 268 dana. Nedugo zatim u europskom debiju protiv Birkirkare (s 16 godina i 332 dana) postigao je i prvijenac u Hajdukovom dresu. Za prvu momčad Bijelih upisao je ukupno 65 nastupa u službenim utakmicama i pritom postigao devet golova. Zadnji dvoboj u bijelom dresu odigrao je 19. studenog 2011. godine u susretu protiv Lokomotive.

Početkom 2012. godine Mario je iz Hajduka prešao u danski Nordsjaelland, a u ljeto 2015. godine odlazi u belgijski Lokeren za kojeg je u protekle dvije i pol godine nastupio ukupno 75 puta.

Vezni igrač Stanko Jurić potpisao je dvoipolgodišnji ugovor s Hajdukom. Jurić je ovu zimu na Poljud došao iz Dugopolja, s Bijelima je odradio kompletne zimske pripreme gdje je upisao i nastupe u prijateljskim utakmicama.

Na posudbu do ljeta s opcijom kupnje u drugu momčad Bijelih stigao je Dajan Shehi. Dvadesetogodišnji branič je u redove Hajduka II pristupio iz albanskog prvoligaša Teuta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider