Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će veselo

Split i Hajduk pripremaju spektakularan doček viceprvacima Europe: "Vidimo se u utorak na Rivi! Ponosni smo na naše juniore"

U Splitu se priprema svečani doček juniorima Hajduka, koji su se plasirali u finale Lige prvaka mladih i naposljetku osvojili drugo mjesto…

Torcida na finalu Lige prvaka mladih u Ženevi (Foto: Vojko Basic / CROPIX)

Hajdukovi juniori teško su poraženi u finalu Lige prvaka mladih, nizozemski AZ Alkmaar bio je prejak, ali Bijeli su ulaskom u finale svejedno napravili veliki uspjeh. Biti drugi u Europi nije mala stvar.

Luka Vušković Nizozemci oduševljeni navijačima Hajduka i kritični prema Bilima: "Igraju na snagu, a hvaljeni Vušković neočekivano je pomogao" divider

Navijači Hajduka napravili su sjajnu atmosferu na stadionu Servettea u Ženevi, a pripremaju bilim tićima i spektakularan doček u Splitu.

Na službenoj stranici Hajduka stoji:

„Pozivamo naše navijače na sportsko-zabavnu manifestaciju 'Vridilo se rodit' koja se održava u utorak s početkom u 16 sati na splitskoj Rivi, a na kojoj ćemo još jednom pozdraviti naše juniore i ovaj povijesni uspjeh koji su napravili u Ligi prvaka mladih.

Momčad Hajduka Raspad u finalu ništa ne mijenja, tići moraju igrati: Samo su dva načina na koje Hajduk može srušiti Dinamo divider

Slijetanje naše juniorske ekipe u splitsku zračnu luku predviđeno je oko 16 sati, nakon čega će se autobusom odmah uputiti prema Rivi. Doček naših juniora organiziramo u suradnji s Gradom Splitom i medijskim partnerom Radio Dalmacijom.

Zabavni program počinje od 16 sati, a osim DJ-a pred sam dolazak predviđen je nastup Alena Nižetića i benda Diktatori.

Vidimo se u utorak na Rivi! Ponosni smo na naše juniore. Pozdravimo ih još jednom i zapjevajmo zajedno u čast njihovog uspjeha. Vridilo se rodit!“ stoji u pozivu splitskog kluba.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider