Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Progovorio o ovisnosti

Spasio život bivšem igraču Hajduka pa otkrio: "Jedne noći sam izgubio 110 tisuća dolara u kasinu"

Bivši ukrajinski nogometaš odveo je Artema Milevskog u bolnicu i spasio mu život.

Oleksandr Aliyev (Foto: Afp)

Proslavljeni ukrajinski nogometaš Artem Milevski je završio u bolnici zbog problema s alkoholom.

Dugo je vremena odbijao odlazak na rehabilitaciju, a kada je ovisnost uzela maha, njegovi su prijatelji preuzeli inicijativu i smjestili ga na liječenje. Za to velike zasluge idu bivšem ukrajinskom nogometašu Oleksandru Aliyevu koji je godinama dijelio svlačionicu s Milevskim koji je kratko vrijeme proveo na Poljudu nastupajući za Hajduk:

"Hvala bogu, uspjeli smo ga smjestiti u bolnicu, tamo je već pet dana. Stanje je, naravno, vrlo teško, ali liječnici se bore", otkrio je Aliyev nakon što su smjestili Milevskog u bolnicu.

Srđan Grahovac u dresu Rijeke Bivši igrač Rijeke odao počast ubijenim napadačima na Kosovu divider

Tijekom nogometne karijere zajedno su pohodili noćne klubove i kasine, trošili na desetke tisuće dolara, ako ne i više, no Aliyev se uspio koliko-toliko primiriti i dovesti u red:

"Većinu sam novca potrošio na kasino. Išao sam u skupe restorane, nisam sebi ništa uskraćivao. Imao sam tu bolest, automate. Puno je novca otišlo na to, bilo je tako loše da sam jedne noći izgubio 110 tisuća dolara", priznao je Aliyev i dodao da je imao nekoliko luksuznih stanova, pet ili šest automobila, prenosi ukrajinski Sport.

Aliyev je u karijeri nastupao za Dinamo Kijev, Lokomotiv Moskvu, Dnjipro i Anži.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider