Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spasili ga prijatelji

Bivši igrač Hajduka završio u bolnici: "Stanje je vrlo teško, ali liječnici se bore"

Bivši ukrajinski reprezentativac na Poljud je stigao 2014. godine, ali nije se dugo zadržao.

Artem Milevski (Foto: Josko Ponos/Cropix)

Artem Milevski, proslavljeni ukrajinski nogometaš i bivši član Hajduka, završio je u bolnici.

Prije desetak dana na Instagramu se pojavila snimka koja je sve zgrozila, Milevski je teturao, jedva se zadržavao na nogama, a bilo je i više nego jasno da su problemi s alkoholom uzeli maha.

Bilo je tužno vidjeti nekoć veliku nadu ukrajinskog nogometa u takvom stanju, a mnogi su obožavatelji izrazili duboku zabrinutost i poslali vapaj za pomoć Milevskom.

"Molim vas, učinite još jedno dobro djelo, pošaljite Artema na rehabilitaciju, spasite mu život", napisala je jedna od obožavateljica.

Spasio ga bivši suigrač

Pozivu se odazvao Oleksandr Aliyev, bivši član kijevskog Dinama i ukrajinske nogometne reprezentacije, koji je godinama dijelio svlačionicu s Milevskim. Odlučio je reagirati i pomoći bivšem suigraču:

"Želio bih nešto reći o situaciji s Milevskim. Jučer je morao otići u bolnicu, gdje smo se dogovorili s liječnicima o svemu, da ga pošalju na liječenje. Sve je bio spreman platiti Igor Surkis, no Milevski ne diže slušalicu, ne želi. Spreman sam to napraviti posljednjih pet ili šest mjeseci, ali on to ne želi učiniti", otkrio je Aliyev prije nekoliko dana. 

Joško Gvardiol VIDEO Gvardiol uništio protivnika u duelu, zamalo je završio u reklamama divider

Srećom, situacija se promijenila. Milevski je napokon pristao na odlazak u bolnicu i liječenje.

"Hvala bogu, uspjeli smo ga smjestiti u bolnicu, tamo je već pet dana. Stanje je, naravno, vrlo teško, ali liječnici se bore. Želio bih izraziti zahvalu Dinamo Kijevu i Igoru Surkisu. On je pokrio sve troškove. Idem Artemu, posjećujem ga cijelo vrijeme u bolnici", prenosi ukrajinski Sport.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider