Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ogorčenje u Madridu

Španjolski novinar napao Dalića zbog Modrića: Nevjerojatne teze o odnosu Hrvatske i Reala

Hrvatsku reprezentaciju očekuje ključni ogled sa Slovačkom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine, ali iz Španjolske stižu kritike na račun Zlatka Dalića zbog poziva Luki Modriću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ozlijedio se protiv Walesa na posljednjoj reprezentativnoj akciji i vratio se u Madrid nespreman za prve utakmice. Zidane ga nije mogao koristiti kako je htio i zagovarateljima Reala nije se dopalo da Modrić ponovno riskira igrajući za reprezentaciju.

Posebno je nezadovoljan Dalićevim pozivom Modriću španjolski novinar Jorge Pachecho iz El Espanola. Modrić je ove sezone odigrao više minuta za Hrvatsku (335) nego za Real Madrid (248). Međutim, za to nije kriv Zlatko Dalić. Zidane nekoliko puta nije koristio Modrića kad mu je bio na raspolaganju.

Ozlijeđeni Luka Modrić (Foto: AFP) Španjolci opleli po Modriću, Baleu i društvu: "Za reprezentacije igraju, u Madridu se odmaraju" divider

Međutim, španjolski novinar smatra da Dalić ne daje predah Modriću u reprezentaciji, s obzirom na to da ima 34 godine i da se znao ozljeđivati igrajući za Hrvatsku. Posljednji put morao je propustiti utakmice Reala protiv Mallorce i Galatasaraya.

"Novi Dalićev poziv nije neshvatljiv samo sa stajališta da se Modrić tek oporavio, već i sa sportskog aspekta. Hrvatskoj je za plasman na Euro dovoljan bod protiv Slovačke", piše Pachecho.

Dalje se navodi da nitko ne sumnja u Modrića, koji je s 34 godine osvojio sve s Real Madridom, ali podrazumijeva se da s godinama ne može igrati sve. I Zidane se mora naviknuti da Modrić neće imati minuta kao u njegovu prvom mandatu.

"Modrićeva predanost reprezentaciji je čvrsta, ali neshvatljiv je nedostatak popustljivosti Hrvatske prema Realu", naveo je španjolski novinar pogrešno kritizirajući Dalića zato što radi svoj posao.

Uostalom, Modriću Real nikad neće biti važniji od Hrvatske...

Luka Modrić i Cristiano Ronaldo (Foto © nordphoto / Borja B.Hojas) /PIXSELL) Kako je Dalić iznenadio Vatrene i koliko je imidž važan: Ronaldo ima nevjerojatan sponzorski ugovor. Koliko zaradi Modrić? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider