Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
zidane strepi

Panika u Madridu zbog utakmice Wales - Hrvatska: Nove ozljede uoči bitnih utakmica Reala

Ratnička utakmica u Cardiffu uzela je danak i upalila alarm u Realu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je u predzadnjoj utakmici kvalifikacija za Euro gostovala u Walesu i odigrala 1:1. Zlatko Dalić rekao je nakon utakmice da nije zadovoljan rezultatom, a raspletom zasigurno nije bio oduševljen ni Zinedine Zidane.

Ne zbog rezultata, nego zbog ozljeda zvijezda i senatora Realove momčadi. Luka Modrić izašao je iz igre u 90. minuti nakon što je požrtvovno zaustavio Harryja Wilsona, dok bi Bale zasigurno izašao da je Ryan Giggs imao još izmjena na raspolaganju. Najbolji velški igrač posljednih je nekoliko minuta šepao oko centra, uopće ne sudjelujući u igri.

gol expired Velšani na udaru javnosti nakon priznanja o ''glumi'' protiv Hrvatske: "Apsolutno neprihvatljivo'' divider

"Dobio sam koljenom u mišić. Sad malo više boli, ali mislim da nije ništa ozbiljno. Trenutačno boli, ali vjerujem da će biti dobro", rekao je Modrić. Giggs je nakon utakmice rekao da je Balea uhvatio grč te da se također nada da neće biti ništa ozbiljno.

Luka Modrić nakon Walesa

Međutim, Modrić i Bale već su imali problema s ozljedama, pa je razumljivo da u Realu pušu i na hladno. Dijagnoze se nestrpljivo čekaju.

gol expired U 141 godini postojanja nijedan Hrvat na Old Traffordu, a u siječnju bi mogla doći dvojica divider

''Svi alarmi upaljeni su u Realu'', piše madridska Marca. Osim Modrića i Balea, s ozljedama se muči i Toni Kroos, koji nije sudjelovao u njemačkoj reprezentativnoj akciji, a van stroja je i Ferland Mendy.

Sve je to razlog za zabrinutost uoči vrlo bitna dva tjedna, koja će kulminirati El Clasicom u Barceloni 26. listopada. U Realu se nadaju da će svi ozlijeđeni igrači dotad biti spremni.

gol expired To tretiraju kao čudo, ali Vatreni moraju biti oprezni: Upozorenje koje zahtijeva punu mobilizaciju divider

U međuvremenu ih očekuje gostovanje kod Mallorce (19. listopada) i utakmica Lige prvaka protiv Galatasaraya u Istanbulu (22. listopada). Real je loše otvorio Ligu prvaka – nakon dvije utakmice ima jedan bod i nalazi se na dnu skupine – pa će se u toj utakmici tražiti prva ovosezonska pobjeda u najelitnijem klupskom natjecanju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider