Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zidane je ispao gospodin

Španjolci opleli po Modriću, Baleu i društvu: "Za reprezentacije igraju, u Madridu se odmaraju"

Kraljevski klub je doživio prvi prvenstveni poraz ove sezone i to je odmah alarm za uzbunu.

Ozlijeđeni Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid je ove subote na gostovanju kod Mallorce doživio prvi poraz u Primeri ove sezone i nakon ovog kola je prepustio vodeću poziciju Barceloni koja nije imala problema u gostima kod Eibara.

Bez obzira što je riječ o prvom porazu u sezoni, gubitak bodova kod kluba koji je tek nedavno ušao u najviši rang natjecanja u Realu uvijek pali alarm za uzbunu.

Trener Zinedine Zidane se poslije utakmice nije htio pravdati brojnim izostancima igrača.

"Ne zanimaju me izlike, igrali smo s igračima koji nisu ozlijeđeni. Osim onih koji su ozlijeđeni, imamo mi i druge igrače koji, kad dobiju priliku, moraju pokazati da su spremni za naš nivo. Stanje s ozljedama ne možemo promijeniti", izjavio je Zidane.

Petorica se vratili ozlijeđeni

No, dan kasnije učinila je to Marca, sportske dnevne novine sa sjedištem u Madridu koje najintenzivnije prate Kraljevski klub.

"Za reprezentacije igraju, u Madridu se odmaraju", naslov je teksta na Marci popraćenog s fotografijom ozlijeđenog Luke Modrića u dresu hrvatske reprezentacije.

Junior Lago (Foto: AFP) Senzacija na otoku: Mallorca nokautirala Real i ostavila Barcu na vrhu Primere! divider

Modrić se i s ovog reprezentativnog okupljanja, baš kao i poslije onog u rujnu, u Real vratio ozlijeđen što njegovim nadređenima u klubu baš i nije najbolje sjelo.

I ne bi tu bilo nekih golemih problema da je riječ samo o Modriću.

Naime, u proteklih 10-ak dana tijekom igranja za svoje reprezentacije Realu su se ozlijedili Gareth Bale, Dani Carvajal, Raphael Varane i Federico Valverde.

Gostovanje u Turskoj od goleme važnosti

S obzirom na sve to, španjolski mediji pišu kako je riječ o prilično iritantnoj situaciji, gdje igrači zdravi odu odraditi jednu-dvije utakmice sa svojim reprezentacijama i onda se vrate na Santiago Bernabeu s nekakvom ozljedom zbog koje ne putuju na prvenstveno gostovanje već dvoboj gledaju na televizoru kod kuće.

Sve to događa se u situaciji kad Realu predstoji jako bitna utakmica u Ligi prvaka. Već u utorak igraju u Istanbulu protiv Galatasarayja u trećem kolu skupine A gdje situacija za njih nije nimalo bezazlena. Poslije prva dva kola imaju samo jedan bod i gol-razliku 2:5 što je učinak s kojim se nalaze na dnu skupine.

Jasno je kako im nasušno treba dobar rezultat na gostovanju u Turskoj, a ostaje pitanje tko će od gore spomenutih moći igrati i koliko minuta provesti na travnjaku.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider