Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ušao u povijest

Vrijednost Danija Olma skočila za duplo: U leđa mu gleda i Luka Modrić

Dani Olmo je ovo ljeto bio blizu odlaska iz Maksimira, a nakon što se Dinamo plasirao u Ligu prvaka njegova cijena je dodatno skočila.

Porasla vrijednost Danija Olma (Screenshot Twitter)

Dinamo je među tri najjeftinije momčadi u Ligi prvaka, ali vrijednost momčadi Nenada Bjelice je od ožujka porasla za čak 34 milijuna eura.

Pritom je posebno skočila cijena sjajnom španjolskom veznjaku Daniju Olmu, kojeg Transfermarkt uoči početka Lige prvaka vrednuje ukupno 30 milijuna eura (nakon što je vrijedio 15). Toliko trenutno ne vrijedi ni Luka Modrić, koji je procijenjen na 20 milijuna eura.

Čitava momčad Dinama je trenutno dosegnula cijenu od 107,3 milijuna eura, a iza Olma na listi su napadač Bruno Petković i vratar Dominik Livaković.

BBB-i u Bergamu 1990. (Foto: GOL.hr) BBB-i pripremaju veliko iznenađenje: Obljetnica čuvene "otimačine" i ispraćaja u pratnji oklopnih vozila divider

Reprezentativac BiH Amer Gojak zaustavio se na cifri od šest milijuna eura, ali to ne čudi s obzirom na njegove partije u posljednje vrijeme. Gojak je u zadnjih sedam utakmica upisao pet golova i tri asistencije za klub i reprezentaciju.

No, vratimo se malo na Olma. Veznjak Modrih iza sebe ima sjajnu sezonu u kojoj je bio jedan od najboljih igrača na putu do osmine finala Europske lige, dok je u dresu mlade reprezentacije Španjolske osvojio naslov europskog prvaka.

Podsjetimo, Dinamo je ovo ljeto tražio 40 milijuna eura za Olma, no to je odbilo brojne klubove. Međutim, Olmo sada vrijedi više od cijelog Hajduka (26,65 milijuna eura) i Rijeke (26,55 milijuna eura).

Hoće li Dinamo pobjedom otvoriti Ligu prvaka?

Ukupno glasova:

gol expired Kreće Liga prvaka: UEFA dijeli dvije milijarde eura, evo koliko će Dinamo minimalno zaraditi divider

Vrijednost igrača Dinama (Screenshot Transfermarkt) Vrijednost igrača Dinama (Screenshot Transfermarkt)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider