Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nespretan potez Gode

Sopić: ''Umjesto da zdravoseljački nabijemo loptu i sudac svira kraj, napravili smo bedastoću''

Željko Sopić osvrnuo se na poraz svoje Rijeke od Dinama 1:0.

Željko Sopić (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Dinamo i Rijeka sastali su se u 24. kolu SuperSport HNL-a na Maksimiru gdje se nastavila bitka za naslov prvaka. Modri su slavili 1:0 pogotkom Frana Brodića u posljednjoj, 95. minuti utakmice iz kaznenog udarca.

Lijevi bek Rijeke Bruno Goda napravio je nespretan prekršaj u 16-ercu nad Špikićem, a Brodić je realizirao najstrožu kaznu i tako upisao svoj prvenstveni prvijenac u dresu Dinama.
 

Pred kamere HRT-a nakon utakmice stao je trener Rijeke Željko Sopić.

Bad Blue Boysi FOTO Na sjeveru Maksimira osvanula zanimljiva poruka na latinskom: Evo o čemu se radi divider

''Kad dobijete gol iz zadnje lopte na utakmici, ne možete biti sretni. Podjednaka je bila utakmica, Dinamo je imao tih par šansi. Žao mi je nekoliko kontri koje smo imali. Mlada smo momčad, dogodi se bedasta greška, trebali smo nabit loptu zdravoseljački u tribinu i gotova je utakmica, ali to je tako kada je mlada momčad'', rekao je Sopić.

Marić je ušao u drugom poluvremenu, postigao i pogodak, ali bio je u zaleđu.


''Ivanovića smo mijenjali zbog kartona, a ne zbog igre. Željeli smo imati brzinu prema naprijed i otvarati prostor, znali smo da će s vremenom biti umorni, imali smo i drugi neki plan, ali nažalost je Obregon bio ozlijeđen'', kazao je trener Rijeke.

Franjo Ivanović i Bruno Petković VIDEO Riječani očistili veliku šansu Petkovića s gol-crte pa zabili, ali onda se javila VAR soba divider

Nakon ovog poraza Rijeke još su se smanjile razlike između prve tri momčadi na vrhu tablice.

''Zakompliciralo se na vrhu, imamo još 12 utakmica, trebamo što prije pokušati vratiti Jankovića, sve je to sad u par bodova. Igrači su se doveli u ovu situaciju da se priča o nama, ovaj poraz boli, ali Dinamo je ove sezone miljenik zadnjih minuta. Mi se pripremamo za Rudeš pa Varaždin'', zaključio je Zagrepčanin.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider