Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i kapetan kluba

Šokantno otkriće: Trojica profesionalnih nogometaša uhićena zbog navodnog ilegalnog klađenja

U klubu su šokirani optužbama policije.

Sydney - Macarthur FC (Foto: Profimedia)

Tri igrača australskog nogometnog kluba Macarthur FC uhićena su u petak zbog navodnog ilegalnog klađenja, priopćila je državna policija Novog Južnog Walesa (NSW).

Mediji navode kako policija sumnjiči kapetana Ulisesa Davila i njegove suigrače Kearyna Baccusa i Claytona Lewisa zbog navodne manipulacije sa žutim kartonima na više utakmica A-lige.

Istraga je otkrila kako su igrači kluba iz jugozapadnog Sydneya navodno primali upute od čovjeka, za kojeg se vjeruje da je u Južnoj Americi, za dobivanje žutih kartona tijekom utakmica u zamjenu za zaradu.

Davila je navodno platio mlađim igračima 10.000 australskih dolara kako bi namjerno dobivali žute kartone. U klubu su šokirani optužbama policije.

"Integritet naše igre je temeljni stup i blisko ćemo surađivati sa svim relevantnim agencijama po ovom pitanju," stoji u priopćenju kluba.

"Iako se mladom sportašu 10.000 australskih dolara može činiti kao puno novca, savjetujemo vam da je to nevjerojatno beznačajno kada uzmete u obzir štetu za ugled ove mlade osobe, štetu za njihov klub i ugled," istaknuo je jedan od čelnika policije NSW-a Mike Fitzgerald.

Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e FIFA predstavila veliku VAR promjenu: U nogomet se uvodi poznato tenisko pravilo divider

Mateo Apolonio Zapamtite ovo ime, ispisana je povijest: U Argentini u seniorskoj utakmici zaigrao dječak od 14 godina! divider

Jürgen Klopp Klopp otkrio kojeg igrača ne voli: "Bio sam sretan što nisam dobio moždani udar" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider