Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
I dalje će biti pakao

Službeno potvrđeno: Uzvrat Dinama i Omonije u kvalifikacijama za Ligu prvaka u kasnijem terminu, ali Modri nisu puno dobili

Umjesto u 18 po lokalnom vremenu, igrat će se sat kasnije, odnosno u 18 po hrvatskom vremenu, međutim i dalje će biti pakleno vruće na Cipru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrebački Dinamo dobio je malo bolje vijesti s Cipra, prednost od dva gola iz Maksimira na uzvratu 2. pretkola Lige prvaka protiv Omonije, 27 srpnja. u utorak, ipak će braniti u kasnijem terminu.

Dobre vijesti, ali ne puno bolje...

gol expired Sjajan dan za naš nogomet: Hrvatski klubovi dali ruke Dinamu, drugo mjesto u HNL-u ponovo vrijedi više divider

Utakmica se najprije trebala igrati u 18 sati po lokalnom vremenu, u tom terminu najavljeno je sunčano s temperaturom od 38 stupnjeva celzijevih na Cipru, ali ipak je odgođena za 19 sati, odnosno sat ranije u Lijepoj našoj.

Hrvatski mediji, mi između ostalih, najprije su krivo prenijeli kako se utakmica igra u 17 sati po lokalnom vremenu i digli su uzbunu radi toga, međutim to je bilo krivo, to je bilo po hrvatskom vremenu, po ciparskom vremenu je utakmica bila zakazana za 18. Ono što je bilo ispravno u našoj interpretaciji jest panika zbog vrućine. 

gol expired Dinamovci su kraljevi eurokvalifikacija: Nitko u Europi nije bolji od hrvatskog prvaka u UEFA-inim natjecanjima divider

Uefa je pristala pomaknuti utakmicu u kasniji termin, ali neće biti bitno hladnije. Konkretno samo dva stupnja. I dalje pakleno vruće - 36 celzijevaca!

Dinamo je odgodu termina službeno potvrdio na svojoj stranici ovim riječima:

gol expired Ovakve pobjede Modrima su postale čista rutina: Pokazatelj da je Dinamo izrastao u respektabilan europski klub divider

"Ovim putem obavještavamo navijače i javnost o tome da je došlo do promjene termina uzvratne utakmice 2. pretkola Lige prvaka Omonoia FC - GNK Dinamo koja će biti odigrana u Nikoziji u utorak 27. srpnja s početkom u 19 sati po lokalnom vremenu, odnosno u 18 sati po hrvatskom vremenu", objavili su iz Maksimira.

Krznar je ionako u uvodu prve utakmice i po njezinu završetku istaknuo kako ne traži alibije i dodao "kako nama tako i njima“, odnosno kako mu je svejedno kakva će temperatura biti te da ona neće utjecati na rezultat, no dinamovcima svakako neće biti lako na "ciparskom ljetu".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider