Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kupuju sve živo

Bernardo Silva u najboljim igračkim godinama napušta Europu? Saudijci nude pravo bogatstvo

Saudijski klub nudi Bernardu Silvi 90 milijuna eura po sezoni ukoliko im se pridruži.

Bernardo Silva (Foto: Afp)

Tek što se popeo na krov Europe, Bernardo Silva mogao bi preseliti na drugi kontinent. Neimenovani Saudijski klub za njegove usluge ponudio mu je 90 milijuna eura po sezoni. Kako bi to stavili u bolju perspektivu, Silva bi po tom ugovoru zarađivao 250 tisuća eura dnevno.

28-godišnjak i dalje je u najboljim igračkim godinama i njegov prelazak u Saudi Pro ligu bio bi poprilično veliki posao za Saudijce.

Silvu se već prije povezivalo sa odlaskom iz Cityja, a do sada su se kao najvjerojatnije destinacije isticali Pariz i Barcelona. Portugalcu je ostala još godina dana ugovora s Manchester Cityjem, ali on želi krenuti u nove izazove s novim klubom.

Nepriznati gol Italije VIDEO Italija žestoko oštećena na Europskom prvenstvu: Nije im priznat čisti pogodak divider

Prema pisanju engleskih medija Građani su spremi pustiti Silvu ukoliko zaprime ponudu od 85 milijuna eura, što ne bi predstavljalo veliki problem za četiri najbogatija kluba u Saudijskoj Arabiji.

No, usprkos zovu petrodolara Silva se i dalje želi natjecati u Europi, stoga je vrlo mala vjerojatnost da će ovog ljeta preseliti na drugi kontinent. Zbog visoke odštete koju traže u Cityju, Barcelona je također manje izgledna destinacija. Ukoliko se zaista odluči napustiti Manchester PSG je jedini koji je spreman platiti odštetu, zadovoljiti uvijete plaće te ponuditi Silvi mjesto u momčadi koja će se i ove sezone natjecati za najviša odličja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider