Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatna greška suca

VIDEO Italija žestoko oštećena na Europskom prvenstvu: Nije im priznat čisti pogodak

Francuska je u derbiju svladala Italiju rezultatom 2:1, ali Talijanima nije priznat čisti pogodak u 92. minuti za izjednačenje.

Nepriznati gol Italije (Foto: Afp)

Počelo je Europsko prvenstvo U-21 reprezentacija u Rumunjskoj i Gruziji. Odmah u prvom kolu susreli su se veliki rivali – Italija i Francuska, a utakmica nije mogla proći bez drame.

Francuska je sve do samog kraja vodila 2:1, a Azzuri su u samoj završnici krenuli u potpunu ofenzivu.

U drugoj minuti sučeva dodatka Raoul Bellanova dočekao je centaršut s lijeve strane i lijepo pogodio od stative u gol. Potom je loptu očistio francuski stoper Lukeba, ali ne prije nego što je ona cijelim obujmom prešla gol-liniju.

Youssoufa Moukoko Njemačka zvijezda ogorčena navijačima: "Kad pobijedimo, Nijemci smo, kad izgubimo, majmuni smo" divider

No, to nije vidio nizozemski sudac Lindhout. On je usprkos velikom protestiranju talijanskih igrača pokazao da se igra nastavi i tako teško oštetio Italiju. Rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao i Francuska je upisala svoja prva tri boda na prvenstvu.

Nažalost, u ovoj fazi natjecanja suci nemaju VAR niti goal line tehnologiju koja bi im mogla pomoći u ovakvim situacijama.

Snimku nepriznatog gola možete pogledati OVDJE.

Hrvatska U-21 reprezentacija na početku prvenstva poražena je od Ukrajine 2:0, čime se dovela u tešku situaciju po pitanju prolaska grupe. Sljedeću utakmicu naša mlada reprezentacija igra protiv Španjolske 24. 6. u 20:45, dok posljednju utakmicu u grupi igra protiv domaćina Rumunjske 27. 6. u istom terminu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider