Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Bašić ušao u igru

Derbi della Capitale otišao na stranu Lazija: Jedan gol, žestoka igra i bezbroj kartona opravdali očekivanja

Lazio je slavio 1:0 u gradskom derbiju protiv Rome u 27. kolu Serie A.

Lazio - Roma (Foto: Afp)

Kao i uvijek tako je i nedjeljni rimski derbi bio iznimno žestok i napet, a taj susret 27. kola talijanske Serie A dobili su nogometaši Lazija s minimalnih 1:0.

Slavlje igrača Bayera Apotekari zapaprili Bayernu i dodatno zakomplicirali borbu za vrh Bundeslige: Union prekinuo loš niz divider

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 32. minuti. Tada je Ibanez, Brazilac u redovima Rome, dobio drugi žuti karton i nakon toga je sastav Josea Mourinha ipak bio inferioran u odnosu na gradskog rivala.

Jedini pogodak postignut je u 65. minuti kada je vrlo lijepo suprotni kut Rominih vrata pogodio Mattia Zaccagni. Roma je unatoč igraču manje izjednačila odmah u idućem napadu. Strijelac je bio Casale, no VAR je poništio pogodak zbog zaleđa.

gol expired VIDEO Stipe Pletikosa komentirao povratak Torcide na utakmice hrvatske reprezentacije divider

Do kraja se rezultat nije mijenjao te je Lazio po drugi puta ove sezone pobijedio mrskog rivala i to drugi put s 1:0. Ranije u sezoni Lazio je slavio golom Felipea Andersona.

Hrvatski nogometaš Toma Bašić ušao je za Lazio u igru u 89. minuti, a njegova je momčad privremeno skočila na drugo mjesto ljestvice. Roma je ostala peta.

Stadion Poljud u Splitu VIDEO Uskoro analiza trenutačnog stanja Poljuda, miče se atletska staza i šire se tribine? divider

Lazio je u zadnje tri utakmice, jedna u Serie A i dvije u Europskoj ligi, bio bez pobjede, upisao je remi i dva poraza. No, bila je ovo peta prvenstvena utakmica u nizu Lazija kako nije primio pogodak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider