Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šefovi vijećaju

Igrači Manchester Uniteda okrenuli leđa Solskjaeru: Evo tko je glavni favorit za klupu Crvenih vragova

Ole Gunnar Solskjaer vrlo blizu je otkaza na klupi Manchester Uniteda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danas bi mogao biti značajan da u blještavoj povijesti Manchester Uniteda. Nakon Unitedova rekordno visokog poraza na Old Traffordu u derbiju s Liverpoolom, klupa Olea Gunnara Solskjaera opasno se zatresla. Štoviše, Norvežanin je na rubu otkaza.

Manchester Evening piše da klupska vrhuška ozbiljno razmatra menadžersku promjenu do utakmice s Tottenhamom, koja je na rasporedu u subotu.

gol expired Bivši dinamovac otišao na tulum pa izletio iz momčadi, a navijači zaprijetili igračima: "Ovo vam je posljednji put..." divider

Manchesterski dnevnik smatra kako je lako moguće da do smjene dođe već danas, pa bi stoga to mogao biti značajan dan u povijesnim almanahu Crvenih vragova.

Igrači Manchester Uniteda zbunjeni 

Solskjaer gubi podršku na svim razinama. Navijači su mu već spustili palac, a čini se da mu je i svlačionica okrenula leđa.

Procurile su informacije da igrači Uniteda postaju sve više zbunjeni stručnim odlukama Norvežanina, posebno kontinuiranim ignoriranjem Jessea Lingarda i Donnyja van de Beeka, kao i ubacivanjem u igru Daniela Jamesa dva dana prije nego što je prodan u Leeds United.

gol expired Dobra vijest za hrvatski nogomet: PSG naciljao zamjenu za Mbappea, mladu zvijezdu traži pola Europe divider

Antonio Conte najveći je favorit za Solskjaerova nasljednika. Međutim, Conte navodno ima određene rezerve u pogledu strukture kluba. Talijanu su očito baš ne sviđa na koji način United funkcionira. Među kandidatima još se spominju Erik ten Hag, Brendan Rodgers, Zinedine Zidane i Luis Enrique.

Antonio Conte najveći favorit za klupu Man Uniteda

U uredima na Old Traffordu vlada konfuzija. Glavni direktor Ed Woodward je na odlasku, zamijenit će ga Richard Arnold. A on je prije nekoliko tjedana izjavio da je Solskjaer najbolji čovjek za United. Kad se to zna, jasno je da će si morati skočiti u stomak. Nije to lako.

gol expired Urnebes! Pogledajte kako je Cristiano ponižavao Solskjaera na terenu dok su igrači Liverpoola slavili pogodak divider

U ponedjeljak su igrači Manchester Uniteda imali slobodno. Solskjaer je viđen u gradu s kćeri Karnom. Danas ujutro normalno se pojavio na treningu i čini se da ne namjerava ponuditi ostavku.

Engleski i norveški mediji već su počeli pisati da će mu sljedeći posao biti izbornička klupa norveške reprezentacije. Prvo treba proključati bijeli dim na Old Traffordu…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider