Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Autoritativno poniženje"

Savršen kraj polusezone za Dinamo: "Da je trebalo zabiti 15 golova Rijeci, imam dojam da bi ih zabili"

Dinamo je sa 7:2 kao gost u 17. kolu SuperSport HNL-a svladao Rijeku.

Utakmica između Rijeke i Dinama bila je posljednja u HNL-u za ovu godinu, a konačni rezultat od 2:7 ostavio je u čudu mnoge koji nisu gledali ovaj dvoboj, bez obzira na to što je Rijeka u ovoj sezoni prilično loša.

"Rekordni poraz Rijeke na domaćem terenu u HNL-u, a najgori domaći poraz dosad im je 0:6 protiv Vojvodine iz 1959. godine. Sam početak te utakmice sve je nagovijestio", rekao je Mateo Pukšar u podcastu Utakmicu po utakmicu.

"Ovaj rezultat možda je dobar odgovor na pitanje zašto je Dinamo odgodio utakmicu protiv Splita preko tjedna. Možda i zbog ovoga - da se posao odradi temeljito do kraja. Imao sam dojam da su trebali zabiti 15 pogodaka, da bi ih zabili", kazao je Ivan Ljubić.

"Sve je funkcioniralo, svako dodavanje, Josip Mišić... Kakva utakmica! Nije imao krivo dodavanje cijelu utakmicu. Mora ti se barem zalomiti, znaš ono, nekad ti prijeđe preko noge. Bio sam presretan kao malo prase. Savršen kraj polusezone za Dinamo, autoritativno. Ponizili su Rijeku na domaćem terenu", zaključio je Ljubić.

Cijela 17. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider