Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oštar istup

Izbornik BiH opleo po Sučiću: ''Koga briga za njegovu kvalitetu, ne trebaju nam takvi kao on!''

Savo Milošević osvrnuo se na potez Petra Sučića.

Savo Milošević i Edin Džeko (Foto: Afp)

Prošlo je nešto više od 10 dana otkako se Petar Sučić odlučio nastupati za Hrvatsku. Mladić iz Bugojna odlučio je napustiti mladu reprezentaciju BiH i ubuduće nositi kockasti dres.

Njegova odluka izazvala je pomutnju u tamošnjim medijima, ali Sučićeva odluka je konačna. Bosni i Hercegovini bliži se ključna utakmica za plasman na Euro protiv Ukrajine. Izbornik Savo Milošević u razgovoru za Arenu sport osvrnuo se na potez Petra Sučića.

Goncalo Ramos u dresu PSG-a Kritizirana PSG-ova zvijezda proživjela pravi pakao: "Krvario sam i povraćao 20 dana" divider

"Ja ću ovo reći bez ikakvog dogovora sa ljudima iz Saveza. Ovo je egzaktan primjer toga da ne trebamo trgovati i ne dozvoliti nikome da nas ucjenjuje. Neka je on (Sučić) kvaliteta za BiH reprezentaciju, neka bi nam i donio dobre stvari, ali ako će to napraviti uz pomoć ucjena onda nam ne treba niti on niti bilo tko takav, bilo kakvi ljudi ili menadžeri koji vide neki svoj interes'', oštro je rekao Milošević pa dodao:

Gino Pozzo Ludi predsjednik bivšeg premierligaša u devet sezona smijenio je 16 trenera, bivši hrvatski izbornik bio je među boljima divider


''Takve stvari se moraju odstraniti. Ovo govorim bez da sam razgovarao s čelnicima Saveza, možda će se oni i naljutiti, ali reprezentacija mora biti svetinja. Slažem se da bi se mora raditi sve da bi se došlo do kvalitetnih igrača, ali i dalje mora postojati crvena linija. Doći će neko tko je manje kvalitetan od njega, ali će igrati srcem i dat će više za reprezentaciju", poručio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider