Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poseban igrač

Sarri usporedio Hazarda s Messijem, a Belgijac poslao poruku koja se neće svidjeti navijačima Reala

Maurizio Sarri je nakon pobjede protiv Watforda sugerirao da Eden Hazard ima sličan učinak na Chelsea kao Lionel Messi u Barceloni.

Eden Hazard (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hazard je bio dvostruki strijelac u tijesnoj pobjedi Chelseaja kod Watforda, čime je Sarrijeva momčad došla na dva boda ispred petoplasiranog Arsenala. Najveća Chelseajeva zvijezda sudjelovala je u 19 premierligaških pogodaka ove sezone, najviše od bilo kojeg igrača.

Bili su to 100. i 101. Hazardov pogodak za Chelsea, koji želi zaraditi legendarni status u klubu unatoč špekulacijama o potencijalnom transferu u Real Madrid. 27-godišnji Belgijac ne skriva da bi jednog dana volio zaigrati za Real, no prije toga želi napustiti Stamford Bridge kao jedan od najvećih igrača u povijesti kluba.

Ludilo u Engleskoj: Lovren zabio u rapsodiji Liverpoola, novi kiks Cityja, sjajni United i Spursi Dejan Lovren (Foto: AFP) Sergio Aguero (Foto: AFP) Paul Pogba (Foto: AFP) +1 Kane i Son (Foto: AFP)

''Golovi znače puno, pogotovo zbog pobjede. Da, 101 pogodak u ovom nevjerojatnom klubu je nešto što nikad neću zaboraviti. Ali mislim da mi, navijači i igrači, želimo više'', rekao je Hazard te nadodao:

''Želim postići više golova za klub. I postati legenda poput Lamparda, Terryja i Drogbe. Pokušavam dati sve od sebe.''

Koliko je Hazard bitan za Chelsea i njegovu igru opisao je njegov menadžer Maurizio Sarri.

''On je vrlo važan za nas, kao što je Messi važan za Barcelonu. Jako je sposoban otvoriti prostor za suigrače. Teško ga je zaustaviti kao ''devetku'' ili na strani. On je igrač posebne kvalitete, brzine i vještine'', rekao je Sarri.

Spomenimo i kako je Mateo Kovačić bio je asistent Hazardu za prvi pogodak Chelseaja.

Italija podijeljena nakon nepriznatog gola u Rimu: Videotehnologija kaže – nije gol! Patrik Schick (Foto: AFP) Gol ili ne? Gol ili ne? Gol ili ne?
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider