Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
varaju li nas oči?

Italija podijeljena nakon nepriznatog gola u Rimu: Videotehnologija kaže – nije gol!

Na utakmici u Rimu dogodila se situacija koja je podijelila navijače.

Galerija Patrik Schick (Foto: AFP) Gol ili ne? Gol ili ne? Gol ili ne?

Roma je na Olimpicu s 3:1 pobijedila Sassuolo, no nakon utakmice dosta se priča o nepriznatom pogotku gostiju.

Češki napadač Patrik Schick prije nego što je zabio pogodak za 2:0 uspio je nespretnom reakcijom zabiti u vlastiti gol. Barem se tako činilo na pregledavanju usporene snimke.

Lopta se odbila od grede iza gol-linije. No videotehnologija, ona koja je zadužena za prelazak preko gol-linije, kaže kako nema razmaka između crte i lopte te kako pogotka nije bilo.

Da ove tehnologije nema, vjerojatno bi devet od deset ljudi reklo kako se radi o čistom pogotku, ali moramo u ovom slučaju vjerovati stroju, koliko god se to teško činilo.

Roma je do uvjerljive prednosti stigla u prvom poluvremenu preko Perottija (8-11m) i Schicka (23), u nastavku je Zaniolo (59) povisio na 3-0, da bi Babacar (90) u samoj završnici smanjio na konačnih 3-1.

Ante Ćorić nije konkurirao za nastup u momčadi Rome koja je sada sedma sa 27 bodova, dva više od 11. Sassuola.

Ludilo u Engleskoj: Lovren zabio u rapsodiji Liverpoola, novi kiks Cityja, sjajni United i Spursi Dejan Lovren (Foto: AFP) Sergio Aguero (Foto: AFP) Paul Pogba (Foto: AFP) +1 Kane i Son (Foto: AFP)

Ronaldo i Mandžukić spasili Juventus s igračem manje: Nevjerojatni niz i dalje traje Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Mario Mandžukić (Foto: AFP) +1 Duvan Zapata i Alejando Gomez (Foto: AFP)

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider