Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
puca romansa

Mlada zvijezda u problemima s klubom, velikani kreću u akciju: Počela aukcija, pozvani su samo najbogatiji

Bogati kupci koji vrbuju mladu zvijezdu dočekali su trenutak da krenu u akciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jadon Sancho krilni je igrač Borussije Dortmund, a praktički je nemoguće pronaći klub koji ga ne bi volio vidjeti u svojim redovima.

Mladi 19-godišnji Englez povukao je pravi potez kada je iz Manchester Cityja otišao u Borussiju Dortmund; u Njemačkoj je postao tinejdžerska senzacija te igrač kojem proriču veliku karijeru i astronomske transfere.

gol expired Zverev optužen za varanje: Cijeli svijet je to vidio, a on se izvlači na bočicu s vodom divider

Međutim, čini se da njegovu vremenu u Dortmundu polako dolazi kraj. Pojavile su se prve trzavice; Sancho je zbog kašnjenja s reprezentativne pauze dobio 100.000 eura kazne, njegova je forma opala, trener Lucien Favre javno ga je kritizirao nakon što ga je protiv Bayerna povukao iz igre u 36. minuti.

Sve to dovoljan je signal brojnim zainteresiranim kupcima da krenu u akciju. Real Madrid ušao je u igru, Barcelona, PSG i Manchester United već mjesecima opipavaju teren, dok se kao novi kandidat pojavio Liverpool, piše madridski As. Cijena će zasigurno biti barem 100 milijuna eura, a veliki transfer očekuje se na ljeto.

Colby Covington (Instagram) Zvijezda opsjednuta striptizetama i dalje pljuje po LeBronu: ''Prestanite se diviti plačljivim komunistima'' divider

O cijelom slučaju oglasio se i engleski izbornik Gareth Southgate; Sancho je vitalan dio njegovih planova za nadolazeći Euro 2020. On problem vidi u Sanchovim osjetljivim godinama.

"Svi mladi ljudi imaju uspone i padove. Puno je igrao i umoran je", rekao je.

gol expired Suarez priznao da se bliži njegov odlazak: Suigrač otkrio vjerojatnu destinaciju, koga će Barca dovesti? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider