Jadon Sancho krilni je igrač Borussije Dortmund, a praktički je nemoguće pronaći klub koji ga ne bi volio vidjeti u svojim redovima.

Mladi 19-godišnji Englez povukao je pravi potez kada je iz Manchester Cityja otišao u Borussiju Dortmund; u Njemačkoj je postao tinejdžerska senzacija te igrač kojem proriču veliku karijeru i astronomske transfere.

Međutim, čini se da njegovu vremenu u Dortmundu polako dolazi kraj. Pojavile su se prve trzavice; Sancho je zbog kašnjenja s reprezentativne pauze dobio 100.000 eura kazne, njegova je forma opala, trener Lucien Favre javno ga je kritizirao nakon što ga je protiv Bayerna povukao iz igre u 36. minuti.

Sve to dovoljan je signal brojnim zainteresiranim kupcima da krenu u akciju. Real Madrid ušao je u igru, Barcelona, PSG i Manchester United već mjesecima opipavaju teren, dok se kao novi kandidat pojavio Liverpool, piše madridski As. Cijena će zasigurno biti barem 100 milijuna eura, a veliki transfer očekuje se na ljeto.

O cijelom slučaju oglasio se i engleski izbornik Gareth Southgate; Sancho je vitalan dio njegovih planova za nadolazeći Euro 2020. On problem vidi u Sanchovim osjetljivim godinama.

"Svi mladi ljudi imaju uspone i padove. Puno je igrao i umoran je", rekao je.