FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
trumpov vojnik

Zvijezda opsjednuta striptizetama i dalje pljuje po LeBronu: ''Prestanite se diviti plačljivim komunistima''

UFC borac Colby Covington već tjednima napada LeBrona Jamesa na društvenim mrežama.

Galerija Colby Covington (Screenshot Instagram) Colby Covington (Instagram) Colby Covington s \'\'kraljicama kaosa\'\' (Twitter) +12 Colby Covington (Instagram)

Dok se Conor McGregor malo odmarao od UFC-a, titulu najvećeg brbljavca tj. ''trash talkera'' u MMA-u preuzeo je Colby Covington. Ako niste veliki ljubitelji UFC-a, možda ga se sjećate po tome što mu se obratio i Stipe Miočić jer mu je nešto dobacivao supruzi.

Američki borac čak je držao jedno vrijeme privremeni naslov prvaka u velter-kategoriji, no UFC mu je oduzeo pojas i sad je drugi po redu izazivač poslije Tyrona Woodleyja. No to ga ne ometa u tome da hoda okolo s pojasom i fotografira se gdje stigne, najčešće u društvu striptizeta koje su mu omiljeno društvo za promociju, naročito na Instagramu.

Osjednut Trumpom i striptizetama

Na Twitteru je pak opsjednut američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, čiji je vatreni obožavatelj. Možemo reći kako je ljubav uzajamna jer se američki predsjednik hvali na Twitteru kako Covington na press-konferenciji čita njegove knjige.

U posljednje vrijeme omiljena meta Covingtona nisu protivnici u oktogonu, već LeBron James. Možemo reći da on predvodi napade na jednog od najvećih košarkaša svih vremena, kojem neki zamjeraju što se nije previše uključio u političku prepirku s Kinom koju je izazvao GM Houston Rocketsa Daryl Morey kada je javno podržao prosvjede u Hong Kongu.

Colby Covington (Screenshot Instagram) UFC-ov "playboy" poludio nakon što je izigran: Prvak brutalno izvrijeđao velikog gazdu divider

Napadi na LeBrona

Kineski sponzori zbog toga su nakratko prekinuli veze s NBA ligom, koja se onda ogradila od takvih izjava te jasno poručila da to nisu stavovi organizacije. LeBron James se inače zalaže za građanska prava u SAD-u, pa mu desničari sad vraćaju jer nije podržao proteste u Hong Kongu.

''To je politička stvar, a mi nismo političari. Ali mi smo vođe i nekad moramo istupiti'', rekao je James, a desničari ga nazivaju licemjerom.

''Tvoj bankovni račun važniji ti je od slobode. Razumijemo te. Odi bacati narančastu loptu i začepi svoja glupa usta'', poručio mu je na Twitteru Covington.

Čestitajući Dan veterena, Covington je opet napao LeBrona poručivši: ''Prestanite se ugledati na plačljive komuniste milijunaše poput LeBrona Jamesa i ugledajte se na prave heroje naše zemlje'', jedna je od nekoliko poruka protiv LeBrona na Twitteru.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider