FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''saznat ću''

Miočić traži ovog čovjeka: Dobacivao mu nešto supruzi, ne žele mu reći što točno

Stipina supruga Ryan Marie imala je neugodnost zbog zločestog dečka UFC-a, Colbyja Covingtona.

Galerija Colby Covington (Instagram) Colby Covington (Instagram) Colby Covington (Instagram) +4 Colby Covington (Instagram)

Colby Covington je čovjek koji još uvijek hoda s pojasom prvaka u velter kategoriji. U međuvremenu su mu taj privremeni pojas oduzeli, iako ima sedam pobjeda u nizu, posljednje dvije bilježi protiv Dos Anjosa i Lawlera.

Covington je osim na pobjedama ime izgradio i na prilično osebujnom ponašanju. Promovirao se u zločestog dečka UFC-a, novi je kralj ''trash talka'', a u javnim ga nastupima često prate golišave ljepotice.

Je li sada konačno pretjerao? Stipe Miočić je otkrio kako bi htio malo popričati s njim. Navodno je Covington nešto dobacivao njegovoj supruzi Ryan Marie u noći velike Stipine pobjede protiv Daniela Cormiera.

Conor McGregor (Foto: AFP) Kontroverzni Conor McGregor vraća se u UFC: Poznat i datum borbe! divider

''Taj me čovjek malo uznemirio. Nakon što je završila moja borba on je nešto dobacivao mojoj supruzi. Htio bih s njim nešto popričati. Normalan razgovor, ne želim sad tu ništa započinjati. Neću mu skinuti glavu, samo normalan razgovor'', rekao je Miočić.

''Mojoj je supruzi počeo nešto govoriti kada je hodala prema kavezu. Moj mu je menadžer poručio da zašuti. I dalje mi ne želi reći što je ovaj dobacivao. Morat ću to sam saznati. Saznat ću i onda ćemo razgovarati. Nisam ljut, ja sam normalan lik, samo želim razgovarati.''

Možda je bolje za Covingtona da Miočič nikad ne sazna što je ovaj dobacivao njegovoj supruzi. Stipe je stvarno miran čovjek, ali ne bi htjeli biti u koži Covingtona u tom trenutku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider