Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nadaju se da je "samo" aritmija

Šok u Italiji: Njemački reprezentativac zbog srčanih problema ne igra protiv Atletica

Juventus je uoči odlaska u Madrid na utakmicu protiv Atletica ostao bez vrlo važnog igrača sredine terena - Samija Khedire.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo dan uoči vrlo važne utakmice kod Atletico Madrida u osmini finala Lige prvaka, Juventus je ostao bez vrlo važnog veznjaka Samija Khedire, kojem su otkriveni problemi sa srcem. Juventus nije ulazio u detalje problema, dok je trener Max Allegri objavio da je riječ o aritmiji.

Khedira se tek nedavno vratio na travnjak nakon što je propustio veći dio sezone zbog nekoliko ozljeda, te je bio strijelac jednog pogotka na gostovanju kod Sassuola. Ove je sezone zaigrao u svega 15 utakmica i pritom je postigao dva pogotka.

Njemački nogometaš bit će podvrgnut daljnjim pretragama u Torinu, koje će dati točnu dijagnozu, s kojom će Juventus izaći u javnost.

Podsjetimo, zbog srčanih je problema lani preminuo nogometaš Fiorentine Davide Astori. On je uoči gostovanja kod Udinesea zaspao i u snu mu je srce prestalo kucati. Kasnije je ustanovljeno da je imao srčanu manu.

Juventus u srijedu gostuje kod Atletico Madrida u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Liverpool propustio realizirati izgledne šanse, Bayern izvukao dobar rezultat Roberto Firmino i Sadio Mane (Foto: AFP) Sadio Mane (Foto: AFP) Kingsley Coman (Foto: AFP) +3 Robert Lewandowski i Joel Matip (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider