Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tko bi rekao...

Legenda Uniteda objasnila zašto je i kako odbila Real: "Sjedio sam na wc školjci kada je stigao poziv"

Umirovljeni irski nogometaš nikada nije imao dlake na jeziku, pa tako ni u svojoj drugoj autobiografiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legenda Manchester Uniteda Roy Keane bio je na mali korak od prelaska iz Manchester Uniteda u Real Madrid 2005. godine, nakon velike svađe s tadašnjim trenerom Crvenih vragova Sir Alexom Fergusonom. Kako je došlo do odluke da ipak ostane u Manchesteru objasnio je u svojoj drugoj autobiografiji "Pundit Arena".

"Real mi je ponudio ugovor na godinu i pol dana. Moj menadžer Michael Kennedy je otišao u Madrid na pregovore i rekao mi je da će me zvati predsjednik Reala Emilio Butragueno. Kakav je to igrač bio... Zato sam nosio mobitel svugdje sa sobom", napisao je Keane što je početak urnebesne anegdote.

gol expired Najljepša MMA borkinja svijeta objasnila seriju golih fotografija sa suprugom: "Najbolja ideja ikad. Svijet to zaslužuje" divider

"Baš se pogodilo da me Butragueno nazove kada sam sjedio na školjci i obavljao veliku nuždu. Rekao mi je da me žele u momčadi i da samo Upravni odbor treba odobriti transfer. Bio je to veliki izazov za mene, najatraktivniji, no odlučio sam ne prihvatiti ponudu", kazao je Keane i otkrio zašto je odbio ponudu.

"Nisam želio ići u Španjolsku. Bojao sam se nepoznatog. Trebao bih početi ispočetka, ući u svlačionicu i krenuti od nule. S 34 godine na leđima nisam bio raspoložen za tako nešto. Osim toga iza mene je bila naporna karijera i već sam tada imao određenih fizičkih problema", kazao je Keane, koji je godinu dana kasnije završio u Celticu, gdje je i okončao svoju karijeru.

gol expired Bjelica konačno priznao ono o čemu GOL.hr piše već dva tjedna: Slavni košarkaš prvi posrednik divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider