Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sukob sa sucem

Zidane na mukama: Ronaldu prijeti drastična kazna!

Cristiano Ronaldo je zabio sjajan gol, ali je napravio i veliku glupost.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

El Clasico je vidio sjajne golove i pobjedu Reala 3:1, ali svjetla pozornice ipak je djelomično ukrao sudac Ricardo De Burgos Bengoetxea. Nakon što je nasjeo na simuliranje Luisa Suareza i Barceloni poklonio jedanaesterac, vrlo je strogo isključio Cristiana Ronalda zbog simuliranja.

Iako je činjenica da je sudac ''pogurao'' Barcelonu samo pojačala osjećaj velikog trijumfa u Madridu, Zinedine Zidane će ipak biti na mukama. Ronaldo je nakon drugog žutog kartona napravio veliku glupost i odgurnuo suca zbog čega bi mogao propustiti početak sezone.

Iako će se Real žaliti na drugi žuti karton, ostaje guranje suca zbog kojeg bi Ronaldo mogao dobiti veliku suspenziju. Prema pravilniku Primere guranje suca može biti kažnjeno sa četiri do čak 12 utakmica suspenzije. Primjerice, Marko Livaja je prošle sezone za sličan prekršaj dobio pet utakmica suspenzije.

Ako kazna bude manja od četiri utakmice, Ronaldo će kaznu odrađivati u Superkupu. Ako kazna bude veća, Ronaldo će odslužiti kaznu u prvenstvu, a u najgorem scenariju propustit će čak tri mjeseca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider