Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šou u drugom dijelu

Ludnica u Barceloni: Real slavio golčinama, Ronaldo dobio crveni i odgurnuo suca!

Real Madrid pobijedio je u prvom El Clasicu sezone na gostovanju kod Barcelone s 3:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid i Barcelona novu sezonu otvorili su El Clasicom. Na Camp Nou su odigrali 234. El Clasico koji je ujedno i borba za španjolski Superkup, ali ovaj put slavio je Real Madrid s 3:1.

Barcelona je krenula bolje, počela napadati vrata Navasa od samog početka, ali nije išlo. S druge strane, gosti su gubili lopte i specijalizirali se u rušenju Messija, a s klupe sve je to morao gledati Ronaldo. Real je također bio oslčabljen za neigranje Modrića zbog kartona iz 2014., a njega je u prvih 11 zamijenio Mateo Kovačić.

U drugom poluvremenu posebno je bio raspoložen Real, ali bili su i Valverdeovi igrači. Nisu mogli zabiti Navasu pa su ''punili'' svoju mrežu. U 50. minuti Marcelo se s boka spremao ubaciti u sredinu, ali put je prepriječio Piqué koji je loptu skrenuo u vlastitu mrežu.

Nakon pogotka probudili su se i jedni i drugi. Pogotovo kada je sudac De Burgos Bengoetxea u 76. minuti dosudio nepostojeći jedanaesterac za Barcelonu. Suarez je pao pored Navasa i dobro prevario sve na travnjaku. No, vratili su gosti iz Madrida u 80., kada je Ronaldo istrčao kontru i s ruba šesnaesterca zabio u gornji lijevi kut Ter Stegenova gola, ali koju minutu nakon morao je napustiti teren. Dobio je drugi žuti karton pa mu je sudac pokazao izlaz. A Ronaldo ga je potom i odgurnuo. Točku na ''i'' stavio je Asensio u 90. minuti sjajnim projektilom s ruba 16-erca.

Uzvratna utakmica na Santiago Bernabeu na rasporedu je u srijedu u 23 sata.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider