Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Nogomet
Sukobi nakon havarije

Ronaldo kipti od bijesa: Legenda i poznati novinar teško izvrijeđali trenera Manchester Uniteda

Menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag na udaru je kritike nakon što je ostavio Cristiana Ronalda na klupi tijekom derbija s Manchester Cityjem…

Erik ten Hag i Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

City je uvjerljivo slavio u mančesterskom gradskom derbiju s Unitedom. Pomeo je velikog suparnika i rezultatom i igrom. U jednom trenutku vodio je 6:1, a završilo je za United tek malo utješnijih 6:3.
Građani su još jednom pokazali da su u ovom trenutku za Crvene vragove neki posve drugi svijet. Razina kojoj ne mogu parirati.

Nikola Moro Mladi Vatreni u problemima: Došao kod Srbina uhvatiti vizu za Katar, a onda se sve promijenilo divider

Derbi je s hat-trickom obilježio norveški stroj za golove Erling Haaland, koji ruši rekorde i ne misli stati, no u Engleskoj podjednako se priča i odluci menadžera Uniteda Erika ten Haga da ne uvede u igru Cristiana Ronalda.

Ronaldo kiptio od bijesa

Portugalac je kiptio od bijesa, to se jasno vidjelo dok je Ten Hag mijenjao igrače i nije ni pomislio uvesti ga u igru. Nizozemac je poslije utakmice lakonski izjavio da je Ronalda ostavio na klupi iz poštovanja prema njegovoj sjajnoj karijeri. Ta je izjava izazvala popriličnu buru u engleskim medijima.

Svoje mišljenje u mikrofon Sky Sportsa dala je legenda Manchester Uniteda Roy Keane.

gol expired Je li ovaj Dinamo najjači otkako je Hrvatske? Evo što misli velika zvijezda Modrih 90-ih i što zamjera Bjelici divider

“Manchester United trebao je ljetos pustiti Ronalda da napusti klub. Očito ga ne poštuju", izjavio je Irac.

“Ako pogledate njegov golgeterske sposobnosti, on ima jednake šanse kao i bilo koji drugi igrač da pospremi loptu u mrežu. On je jedan od najboljih igrača svih vremena i ako iz tjedna u tjedan sjedi na klupi Manchester Uniteda to nije dobro”, kazao je Keane.

Keane: "Smiješno je takvog igrača držati na klupi, trebali su ga pustiti"

“Znamo da Ten Hag neće koristiti Ronalda i da će taj odnos postati još gori. Sada je Ronaldo motiviran Svjetskim prvenstvom 2022., ali bude li tjedan za tjednom ostajao na klupi, neće biti dobro“, upozorio je Keane i podcrtao.

“Trebali su ga pustiti kad se ukazala prilika. Imao je ponuda, znam to sigurno. Smiješno je igrača takve veličine držati na klupi."

Vinicius Junior VIDEO Vinicius slavio gol Benzeme prije udarca, sprdaju ga na društvenim mrežama divider

Poznati engleski voditelji i novinar Piers Morgan poslovično je bez dlake na jeziku. Na društvenim mrežama lansirao je možda i najžešći komentar o nizozemskom stručnjaku.

Morgan: "Ten Hag arogantni je kreten"

“Zamislite da držite Cristiana Ronalda na klupi u najvećoj utakmici Manchester Uniteda ove sezone, a onda iskoristite pet izmjena dok vas protivnik prebija i kažete da je to iz poštovanja? Ten Hag je arogantni kreten. Sramotno je kako se ponaša prema Ronaldu", napisao je na svom Twitteru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider