Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
konačno odlučio

Robert Ljubičić odabrao za koju će reprezentaciju nastupati

Dinamov veznjak/branič Robert Ljubičić odlučio je nastupati za Hrvatsku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još jedan dobar posao obavio je u tišini tehnički direktor reprezentacije Stipe Pletikosa. Sportske novosti javljaju kako je Dinamov veznjak Robert Ljubičić odabrao igrati za Vatrene!

Pletikosa ga je nekoliko puta kontaktirao, navodno putovao u Beč na razgovore s njegovom obitelji i osigurao još jednog kvalitetnog igrača koji će ubuduće biti na raspolaganju Zlatku Daliću.

Dosad igrao za Austriju U-21

Dosad je igrao za austrijsku reprezentaciju U-21, a Austrijancima sigurno neće lako pasti ova odluka Dinamova igrača, no njihovi ljudi nisu imali "ibera“ na ponudu Pletikose, pa je Ljubičić odabrao domovinu svojih roditelja.

gol expired Fantastična vijest za Dinamo: Modri će moći izravno u Ligu prvaka, šanse su vrlo dobre divider

Ljubičić u Hrvatskoj igra od ljeta tekuće godine, kad je za tri milijuna eura stigao iz bečkog Rapida. Originalno je zamišljen kao opcija više u veznoj liniji, ali silom prilika dobio je priliku na lijevom beku i zasad je solidno koristi.

Jedan je od igrača s najvećom minutažom u dosadašnjoj Dinamovoj sezoni jer ga Čačić uz poziciju lijevog beka ponekad koristi u rotaciji i na njegovoj matičnoj poziciji – onoj veznog igrača. U dosadašnjih 10 europskih utakmica Ljubičić je dobio baš svaku minutu, samo on i Dominik Livaković ove sezone imaju takav učinak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider