Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oglasio se

Robert Jarni za Estadio Deportivo: ''Klaun? To sve govori o njemu, nemam s tim problem''

Robert Jarni dao je kratku izjavu za sportski portal iz Seville.

Robert Jarni (Foto: Vladimir Dugandžić/Cropix)

Nakon što je jutros dobio otkaz na mjestu izbornika U-17 reprezentacije, Robert Jarni tražena je osoba u medijskom prostoru. No nekadašnji legendarni bek Vatrenih nije raspoložen dodatno podgrijavati cijelu situaciju.

Jarni je naprasno dobio otkaz nakon izjava Brune Petkovića na konferenciji za medije uoči utakmice Betis – Dinamo.

Dinamov napadač je nazvao Jarnija klaunom nakon novinarskog pitanja za komentar tri dana stare izjave za Večernji list u kojoj je dojučerašnji izbornik kadetske reprezentacije rekao da će navijati za Betis, klub u kojem je proveo tri godine i kojeg smatra svojim.

Jarni se kratko oglasio

Španjolski mediji su redom bili neugodno iznenađeni potezom HNS-a te su izražavali čuđenje tako oštrom odlukom zbog Jarnijeve izjave.

Sportski medij iz Seville Estadio ortivo objavio je kratki razgovor s Jarnijem do čije je izjave došao novinar Fernando Ruiz. 

''Nisam rekao ništa loše. Nisam nikad igrao tamo (u Dinamu, op.a.). Neki su krivo protumačili moje riječi i kažu da to nisam smio reći jer sam trener'', rekao je Jarni koji je naglasio kako ne želi o tome detaljnije pričati, piše Estadio Deportivo.

''Nisam rekao ništa loše, naprotiv. Rekao sam da imaju dobre igrače. Klaun? To govori najbolje o njemu, nemam s tim nikakav problem'', prenosi Jarnijeve riječi španjolski portal.

Je li HNS s pravom dao otkaz Jarniju?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider