Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Bolje imati jednog...''

Jarni komentirao incident kad mu je Kalinić bacio Hajdukovu kapetansku traku pod noge

Bivši trener Hajduka i stručni komentator Nove TV Robert Jarni komentirao je poznati incident s Nikolom Kalinićem.

Dolazak Nikole Kalinića u Hajduk sportska tema je dana u Lijepoj našoj, a za Dnevnik Nove TV njegov povratak u Split komentirao je njegov bivši trener Robert Jarni.

"Trenirao sam ga, imao sam tu čast, bio je tad još jako mlad, ali bilo je jasno da je pravi špic koji se zna zagraditi i proći jedan na jedan, vidjelo se da ima jako veliki potencijal", započeo je stručni komentator Nove TV.

Nikola Kalinić Srpski mediji sprdaju se s Kalinićevim transferom: "Kad je njega vidio, odlučio se vratiti u Split" divider

Kalinić i Livaja, mogu li funkcionirati zajedno?

"Mislim da su savršen par zato što će Kalinić njemu ostavljati lopte. Livaja se puno bolje osjeća kad je iza prvog špica, a sad je doista dobio pravog špica. Prvenstvo je upravo postalo jako zanimljivo."

Nikola Kalinić Hajduk zaokružio spektakularan prijelazni rok: Majstor s mora juriša po dvostruku krunu! divider

Je li se u njegovim počecima moglo vidjeti da će jednog dana nositi dresove Milana, Atletico Madrida?

"Moglo se naslutiti po talentu. Na kraju se pokazalo da je nosio dresove velikih klubova u Španjolskoj i Italiji. Razgovarao sam s njim dvije godine poslije odlaska u inozemstvo. Promijenio je ishranu, ponašanje, pogled na nogomet, jako me pozitivno iznenadio."

Nikola Kalinić Službeno je: Nikola Kalinić je novi igrač Hajduka! divider

Kako gledate na incident iz 2008. kad vam je bacio kapetansku vrpcu pod noge kad ste ga morali vaditi?

"Iskreno, radije ću u momčadi imati mangupe koji su žestoki, koji nekad nešto kažu i naprave, kao što se Nikola ispričao svima nama. Bolje imati igrača koji će se zaderati i poviknuti kad ne ide. To su dobili s Livajom kad je došao, s Kalinićem će to biti još na n-tu", podvukla je neprežaljena ljevica hrvatskog nogometa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider