Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabio im pogodak

Bayern se riješio Hrvata pa silno požalio: Zbog Stanišića žele promjene u njemačkom nogometu

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Stanišić zabio je gol u pobjedi Bayera protiv Bayerna (3:0).

Josip Stanišić (Foto: Afp)

Josip Stanišić zabio je vodeći pogodak u domaćoj pobjedi Bayer Leverkusena protiv Bayerna kojom su napravili veliki korak naprijed prema osvajanju naslova prvaka.

Bavarci su silno požalili odluku što su hrvatskog nogometnog reprezentativca ljetos poslali na posudbu među Apotekare, osim što je bio najbolje ocijenjeni igrač susreta, načeo je njihovu mrežu pogotkom u 18. minuti dvoboja.

"U Engleskoj postoji jedno lijepo pravilo prema kojem kada posudite igrača, on ne može igrati protiv vas. Za mene to ima više smisla. Nažalost, pravilo ne postoji u Njemačkoj", kazao je razjareni trener Bayerna Thomas Tuchel nakon susreta kada su ga upitali za Stanišića.

Dodajmo kako su Bavarci tijekom cijelog susreta uputili samo jedan udarac u okvir, dok su domaći nogometaši imali čak devet udaraca, a od toga su tri završila u mreži. Osim Stanišića, među strijelce su se još upisali Alex Grimaldo i Jeremie Frimpong.

Ovom pobjedom Bayer se izdvojio na vrhu ljestvice sa 55 bodova, pet više od Bayerna te čak 15 više od Stuttgarta i Borussije Dortmund.

Pogodak Josipa Stanišića možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider