Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
riječani bili nadomak preokreta

Rijeka, Hajduk i Lokomotiva unutar dva boda nakon derbija kola: Borba za Ligu prvaka

Rijeka i Lokomotiva remizirali su u derbiju 29. kola Prve HNL.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Rujevici u derbiju 29. kola Prve HNL Rijeka je pred 2.500 gledatelja u utorak protiv Lokomotive odigrala 2:2, pa su Rijeka, Hajduk i Lokomotiva unutar dva boda, dok Dinamo uvjerljivo drži prvo mjesto na tablici.

Lokomotiva je povela u 36. minuti, nakon duge lopte Lirim Kastrati je pobjegao i ušao u kazneni prostor, te uspio zabiti. Gosti su u 64. minuti mogli povećati prednost, kada je Uzuni izbio sam pred gol Rijeke, ali je pucao pored gola.

gol expired Minhenski Bayern po 30. put u klupskoj povijesti postao prvakom Njemačke! divider

Rijeka uspijeva izjednačiti u 66. minuti. Halilović je izveo korner, Velkovski pucao glavom, lopta se odbila do napadača Srednjoafričke Republike Sterlinga Yatekea, koji je tek ušao u igru, i odmah je poentirao.

U 78. minuti preokret domaćina, Smolčić je ubacio na drugu stativu, a Andrijašević glavom pogađa za vodstvo 2:1.

gol expired Tudor utučen nakon poraza: "Radim 24 sata dnevno, a onda dođem na utakmicu i duša me boli" divider

No, tu nije bio kraj uzbuđenjima, jer je Lokomotiva 84. minuti iz penala, kojeg je realizirao Fran Karačić, došla do remija 2:2. Prethodno je Capan nepotrebno rukama srušio Uzunija u kaznenom prostoru, a sudac Batinić je uz pomoć VAR-a dosudio kazneni udarac.

Hajduk je u utorak na Poljudu protiv Varaždina, koji se bori za opstanak, izgubio sa 2:3, s tim da su gosti na poluvremenu vodili 3:0.

Ovo je bilo prvo kolo nastavka prvenstva nakon korona-pauze na kojem su mogli biti navijači na tribinama, pa se na stadionu Aldo Drosina okupilo oko 1.000 gledatelja, dok na Poljudu nije bilo navijača zbog kazne Hajduku.

gol expired Hajduk poražen na Poljudu od Varaždina: Gosti na poluvremenu imali 3:0, Bijeli bili nadomak boda divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider