Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"nije dobro"

Tudor utučen nakon poraza: "Radim 24 sata dnevno, a onda dođem na utakmicu i duša me boli"

Trener Hajduka nije bio dobro raspoložen nakon šokantnog poraza njegove momčadi na Poljudu od Varaždina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Hajduka Igor Tudor bio je vrlo raočaran nakon neočekivanog poraza na Poljudu od pretposljednje momčadi hrvatskog prvenstva Varaždina. Gosti su u Splitu slavili s 3:2, nakon što su na poluvremenu vodili 3:0. 

gol expired Hajduk poražen na Poljudu od Varaždina: Gosti na poluvremenu imali 3:0, Bijeli bili nadomak boda divider

"Večer nije dobra. Kad Hajduk izgubi kući od Varteksa to uvijek treba biti tuga i razočaranje, mene osobno, svih igrača i navijača. Jedna loša večer. Na treninzima momci rade dobro, tu se vidi dosta dobrih stvari, ne znam što reći, duša me boli. Jako teško dajemo golove, a Varaždin nam je iz tri šuta u prvom dijelu zabio tri gola. Razočaran sam, ali treba okrenuti stranicu i krenuti dalje. Nova utakmica je za pet dana. Hajduk treba dominirati. Od prvog dana radim na detaljima, da se igra, a to se ne vidi. Trudim se više nego ikad, radim 24 sata dnevno i onda dođem na utakmicu i duša me boli.", kazao je trener Hajduka nakon utakmice, a prenio Dalmatinski portal.  

Varaždinci su na prazni Poljud stigli bez straha, no Tudor i dalje smatra da je njegova momčad ovu utakmicu trebala dobiti bez problema. 

gol expired Đoković iskreno priznao da nije znao da je Modrić rođen u Zadru, a potom mu se duboko naklonio divider

"Svaka čast. Mogu biti najbolji na svijetu, oni su Varaždin, mi smo Hajduk. Nebitno je koliko su oni bili dobri. Takvu utakmicu treba dobiti na kvalitetu i budžet. Bez obzira trenira li te Mate, Jozo, Šime ili Marcelo Lippi. Pogotovo ove zadnje tri utakmice, kada igraš protiv ekipa sa dna."

U idućem kolu Hajduk gostuje kod Lokomotive. 

"Možda će nam protiv Lokomotive biti lakše na kontre nego ovako igrajući iz zadnje linije."

gol expired Đoković otkrio prednost koju mu je Goran unio u igru, a koja mu je odmah pomogla u osvajanju Wimbledona divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider